מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/04/2007 | 22:32 | מאת: ת

לגבי מין אנאלי צריך לעשות לפני חוקן.. כי הייתה לי כבר פאדיחה...... זה קורה או שזה קרה רק לי.. תעזרו לי בבקשה...

24/04/2007 | 19:24 | מאת: שירה

אין שום חובה לבצע חוקן. פאדיחות יכולות לקרות לכל אחד בכל מצב, באופן כללי בחיים ולא רק לגבי מין. אין לי ספק שאת לא היחידה, אבל אין לי גם ספק שזה לא ממש עוזר לך לדעת שבטח יש בעולם עוד אחרים שזה קרה להם. אם ירגיע אותך לבצע חוקן לפני כן - יש חוקנים שאפשר לרכוש בבית מרקחת ללא צורך במרשם, לביצוע עצמי. כאמור - אין שום הכרח לעשות זאת. חג שמח שירה

25/04/2007 | 08:32 | מאת: רוני

יש הנוהגים לנקות את פי הטבעת בעזרת חוקן קטן לפני משגל אנאלי. בפי הטבעת ובחלחולת מצויות בקטריות הגורמות לזיהומים ולכן חשוב לרחוץ ביסודיות כל דבר – אצבע, אביזר ו/או פין - שהוחדרו לפי הטבעת לפני שיגיעו לכלל מגע עם הפות או הפה. בכל מקרה כדאי לך לקרוא קישור הבא http://sexuality.co.il/article.php?id=14

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו