בעלי לא שוכב איתי כלל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/04/2007 | 11:01 | מאת: נשואה טריה מיובשת

היי אני בת 24 נשואה לבן 37 התחתנו מרצון מהכרות אישית ביננו וללא לחצים כלשהם אני גרה בכפר שלו אנחנו מחברה שמרנית ואנחנו נשואים 7 חודשים.תקופת החברות היתה גם כ7 חודשים אנו גרים ביחידה נפרדת מהוריו עם מטבח משותף הורי בני: אימו 67 אביו 78 לאביו יש אלצהיימר מתקדם אך כשבוע הוא לוקח תרופות שמרגיעות אותו בעלי התחיל לעבוד לפני כחודשיים בעבודה חדשה בתור עצאי העבודה היתה הולכת יפה בהתחלה אבל עכשיו לא כל כך אני סטודנטית שנה שניה לתואר ראשון ולומדת באזור הכפר הקודם שלי וחוזרת הביתה בסופי שבוע. הבעיה הכי גדולה שלנו היא חוסר סקס מוחלט. בהתחלה היה איכשהו סקס פעם בשבוע וגם אז רק כשאנחנו שוכבים לישון בלילה ולא היה מנסה ליזום לפני כן.בעלי טוען שהיו חלו 3 חברות לפנייי שהיה לו איתן סקס וגם בהתחלה היה תקופה של חודש שלא שכב איתי בגלל שהוא קצת בדכאון מהחוסר עבודה וגם עכשיו אותו סיפור עכשיו הוא טוען שזה בגלל המצב בבית כלומר מחלתו של אבא ,הבעיה שאין לנו כסף להשכיר דירה ואצל ההורים שלי יש אפשרות שתהיה לנו בית לבד ללא שכר לימוד אך הוא לא מוכן לעבור לשם גם מבחינת עבודה יש יותר אפשרויות בקיצור הוא טוען שזה זמני אבל לא יודע כמה זמן ייקח אם שבוע חודש או יותר. הוא אומר שהוא רגוע אם אנחנו יוצאים אך גם אפשדרות לצאת אין לנו ממש כי הוא לא רוצה להשאיר את הוריו לבד בבית בלילה ,אח שלו שגר במרחק שעה וחצי מהכפר בא לבקר כל שבועיים ורק אז יש לנו אפשרות לצאת. גם יש לו בעיה של כאבי בטן שנובעים מהלחץ ועצבים כך הרופאים אומרים לו שזה גם די משפיע על החשק לסקס והוא לוקח גם סרוקסט שפירוש כתוב באחת מתופעות הלוואי שלו שיכוטל לגרום לאי תפקוד מיני)אבל ראין לו בעיה של זקפה בכלל. אני פשוט מדוכאת מהמצב מאוד לא נראה לי הגיוני לחכות כמה חודשים עד שנעשה סקס הוא אומר שבמצב בבית הוא לא מסוגל להנות מסקס או לגרום לי הנאה אני מרגישה שממש חסר לי חום גברי וחדירה לא נראה לי שיש פתרון למצב שלנו במגבלות הקיימות ואני ממש מיואשת ובוכייה אנא עזרו לי.(יש לציין שאני ממש טובה במיטה ועושה הכל ומתנהגת בעדינות ובנשיות כמו שהוא רוצה כך שההתנהגות המינית לא הבעיה נראה לי לפחות)

15/04/2007 | 17:45 | מאת: שירה

שלום לך נשואה טריה אכן מצב מתסכל לכל הדיעות. אני סבורה שהנושא אמנם משפיע עליך ועל חיי המין שלך, אבל המקור אינו במיניות האישה אלא בבן זוגך ו(אולי) בתחום הנפשי, אותו תחום שבגללו הוא נוטל סרוקסט. כדורי הסרוקסט ודומיהם אכן עלולים לפגום בחשק המיני וכן בתפקוד המיני, אבל מעבר להשפעת הכדורים, ניכר מדברייך שבן זוגך מצוי בלחץ נפשי גדול וסביר שתהיה השפעה על התחום המיני. אני חושבת שטיפול פסיכולוגי יכול להועיל לו מאד, ולשפר גם את היחסים המיניים ביניכם. איני יודעת האם הוא מטופל אצל פסיכיאטר אבל רצוי לשתף את הגורם המטפל (אפילו רופא המשפחה שלכם) בבעיותיכם, ולקבל חוות דעת מקצועית בנושא. בהצלחה שירה

26/04/2007 | 10:40 | מאת: נאור

א. את אוליי צריכה להתחיל ליזום אז זה ולא לחכות שתיפרדו כי את עוד צעירה ואת מפסידה את האושר שאמור להיות לך בחיים אז בהתחלה תתחילי לשחק לו באיבר המין גם שהוא סתם שוכב במיטה זה לא יהיה רע בכלל זה ימשוך אותו לא חשוב באיזה מצב הוא נצמא... ב. את צריכה אוליי לרדת לו זה מה שגברים אוהבים... ג. לפי דעתי אחר כך אתם תקיימו יחסי מין כמו שצריך יום יום ולא תהיי פגועה מזה אם זה לא עוזר יש לבחור בעייה כל שהי ואפשר ללכת לטיפול זוגי...

09/03/2010 | 10:13 | מאת: רועי

תקשיבי חמודה.. את יכולה ללכת לשפר את חיי המין שלך במקום אחר.. אם הוא לא נותן תלכי תפרקי עם אנשים אחרים.. את מוזמנת ליצור איתי קשר ולבוא אלי..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו