עזרו לי בקשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2007 | 11:35 | מאת: ח.א

יש לי כאבים עזים אם מנסים לחדור לנרתיק או אפילו לנסות להחדיר אצבע פניתי לרופאת נשים וזאת הפנת אותי לטיפול פיזותרפיה של ריצפת האגן או ניתוח כי אומרת שיש לי שם הרבה עצבים שגורמות לכאב פניתי לפיזותרפיה אבל לא ממש עזר שמעתי שיש מרפאה של סקסולגית בבית חולים איכלוב שהיא טובה ומטפלת בבעיות מהסוג הנ"ל האם מישהו שמע האם מישהי חוותה תודה מראש

13/04/2007 | 22:18 | מאת: גולשת

לא מכירה אישית, אבל שמעתי שיש שם רופאה בשם ליאורה אברהמוב שמנהלת את המרפאה לתפקוד מיני באיכילוב.

15/04/2007 | 18:07 | מאת: שירה

שלום איני מכירה את המרפאה שהזכרת, אבל אני בטוחה שבכל מרפאה סקסולוגית יוכלו להציע לך מגוון של דרכים לטיפול שאינן כוללות ניתוח. לא מציעה לך לנסות את האופציה הניתוחית בטרם פנית לקבל חוות דעת מקצועית אחת נוספת, לכל הפחות. יתכן שאת חווה כאבים שמקורם בוגיניסמוס, שהיא תופעה של כיווץ שרירי הנרתיק על רקע פסיכולוגי. על אף שהסיבה היא פסיכולוגית, אין זה אומר שהכאבים אינם ממשיים ומוחשיים כמובן. הטיפול בתופעה אינו ניתוחי ברוב המקרים, היות והבעיה אינה על רקע פיזיולוגי-גופני. הטיפול המומלץ הוא אכן סקסולוגי או פסיכולוגי (בשיחות). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו