חוסר מין במשך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2007 | 00:19 | מאת: אורן

שלום, אני בן 19 ויש לי חברה כבר במשך שנתיים היא בת 17 בקרוב. בכל מקרה לא קיימנו ייחסי מין אפילו לא פעם אחת. גם את החולצה היא לא מסכימה להוריד וזה מאוד מטריד אותי... אני חושב על זה כל הזמן... אני עדיין בתול וגם היא בתולה. כבר שנתיים יחד ואין כלום (התמזמזות כמובן לא נחשב כמשהו מיוחד). מאוד אכפת לי מהקשר שלנו אבל הנושא הזה מטריד אותי ממש כל הזמן. חשבתי כבר על ללכת על בנות אחרות הבעיה היא שאני רוצה שזה יהיה איתה. אני ממש לא יודע מה לעשות לגבי זה אני אבוד עצות.

14/04/2007 | 16:16 | מאת: י

אורן, חברתך כנראה ביישנית ולוקח לה הרבה זמן להיפתח. לדעתי יש לה מזל גדול שאתה מחכה לה שנתיים כי באמת זה לא קל, במיוחד שאתה אוהב אותה. השתדל לעצור את הצורך הפיזי שיש לך ופשוט לדבר איתה בהיגיון על הנושא. שנתיים זה הרבה זמן והיא יכולה לנסות להיפתח אליך מעט. אם היא לא מוכנה לשכב איתך עדיין זו זכותה המלאה-אבל אני חושבת שאתה חייב לפחות לדבר איתה באופן גלוי על הנושא. זה שאין לה צורך לקיים איתך יחסים מיניים אינטימיים (לאו דווקא סקס) מעיד על איזה שהיא בעיה לדעתי... היא כנראה חוששת ממשהו. בכל אופן אל תוותר עליה ועזוב אותך מבנות אחרות. פשוט תדברו על הנושא באופן גלוי ותבינו מה עוצר אותה! אחרת זה פשוט יתפרץ מתישהו וחבל. אין ממה לחשוש...

15/04/2007 | 18:15 | מאת: שירה

שלום אורן פער של שנתיים בין הגילאים 30 ו-32 הוא זניח, לעומת פער גילאים בין גיל 17 לגיל 19. איני מכירה את חברתך, יתכן שהיא פשוט ביישנית יותר מבנות אחרות בגילה, ואולי היא מגיעה מרקע חינוכי הדוגל בשמירה על צניעות ובתולים וכן הלאה. אולי יש לה סיבות אחרות שטרם חלקה איתך, והדרך היחידה לברר אותן היא פשוט לשאול אותה, בגלוי ובפתיחות. אני מבינה את התסכול שלך, ולכן ממליצה לך לדבר איתה על הנושא, לשתף אותה בתחושותיך ולנסות לבדוק את ההתנגדות שלה לקדם את היחסים שלכם הלאה. אני לא מדברת על קפיצה גדולה ישר לקיום יחסים מלאים כמובן, אלא על צעדים קטנים (הזכרת למשל, שהיא לא מוכנה להסיר את החולצה במחיצתך). תן לה הזדמנות להסביר ולהציג את חששותיה בפניך. איני יכולה להמליץ לך כיצד לנהוג במידה והיא תתעקש להתבצר בעמדתה. רק אתה יכול להחליט האם אתה מעונין להמשיך בקשר נטול מין או שמבחינתך זהו הגבול אותו אינך מוכן לחצות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו