דקירות בשד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/04/2007 | 07:06 | מאת: יעל

לקראת סיום המחזור וכמה ימים אחריו אני חשה בדקירות בתדירות שהולכת ופוחתת עם הימים בשדיים הפעם אני חשה בעיקר בשד הימני האם יש סיבה לדאגה, אגב אני בת 44 ותופעת הדקירות כבר כמה שנים אך משום מה היום זה מטריד מאוד.

04/04/2007 | 20:06 | מאת: רוני

חשוב לבצע ממוגרפיה פעם בשנה בכל מקרה בגלל שינויים הורמונאליים חודשיים יתכנו כאבים בחזה

06/04/2007 | 17:07 | מאת: שירה

שלום יעל אנא גשי לרופא/ת הנשים שלך לצורך בדיקה וחוות דעת מקצועית. קיימות סיבות רבות מאד להופעת כאבים בשדיים, אבל על מנת לאבחן בוודאות מה הסיבה אצלך עליך להיבדק על ידי רופא מומחה בתחום. חג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו