גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/03/2007 | 14:15 | מאת: שירי

שלום, אני נוטלת גלולות "ולריאן" כבר חודש ואני צריכה תיכף להפסיק על מנת לקבל מחזור. שאלתי היא האם במהלך ההפסקה בת 7 הימים יחסי המין בטוחים ללא קונדום? חוץ מימי המחזור כמובן

20/03/2007 | 18:46 | מאת: שירה

שלום לא יודעת אם כבר שאלת את השאלה הזו או שמא השבתי לשואלת אחרת באותו הנושא, אבל התשובה זהה: הגלולות למניעת הריון הנלקחות 21 יום ברציפות, מספקות הגנה מקסימלית מפני הריון גם במשך שבעת הימים של ההפסקה. כלומר - ניתן לקיים יחסים ללא צורך באמצעי מניעה נוסף. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו