כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/03/2007 | 22:43 | מאת: תמר

לאחרונה יש לי כשבוע לפני קבלת המחזור כאבים הולכים וגוברים בשדיים, הפיטמות קשות וכל אזור השד כואב. הכאב עובר כיומיים לאחר קבלת המחזור. מה זה? האם זו יכולה להיות תופעה חדשה שלא הייתה לי מעולם (אני בת 25)?

20/03/2007 | 18:52 | מאת: שירה

שלום תמר רגישות וכאבים בשדיים לפני הופעת המחזור ובימים הראשונים להופעתו, היא תופעה מקובלת וידועה, מקורה בשינוי ההורמונלי שחווה הגוף. יחד עם זאת, בכל תופעה חדשה שאינך מורגלת בה רצוי מאד להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך, רק כדי לוודא שהכל בסדר. ערב נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו