חוסר ניסיון מיני של שנינו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/03/2007 | 14:59 | מאת: דניאלה

אני בת 28 ועדיין בתולה (חילונית מבית שמרני). עד היום היו לי מצבים אינטימיים עם 2 בחורים ובשניהם הרגשתי ריגושים מהמגע שלו, והרגשתי כבר בשלה לחדירה בשלב מסויים (אבל נפרדנו לפני שזה הגיע לזה מסיבות אחרות לגמרי). כיום, לאחר הרבה חיפושים אחר בן זוג שיתאים לי, הכרתי בחור מקסים שמבחינה חיצונית הוא ממש לא הטעם שלי, לא מלהיב במיוחד, אבל הוא בחור כל כך טוב (יחסית למה שהכרתי בחוץ), יש לנו תקשורת טובה, הוא מכבד, מעריך ואוהב אותי אז החלטתי לתת לזה צ'אנס. אנחנו יחד כבר כחודשיים, בחור בן גילי שהוא גם חסר ניסיון מיני (הוא עשה את זה רק פעם אחת). המגע שלו נעים לי אבל לא מעורר בי ריגושים כמו שחוויתי בעבר (רק עם 2), האם זה דבר שיכול להשתנות עם הזמן? דבר נוסף שמטריד אותי הוא גודל איבר המין שלו, בזיקפה הוא היה משהו כמו 8 ס"מ נראה לי - האם זה תקין? האם באמת הגודל לא קובע? או שזה גודל חריג מידי? אלו שאלות שנובעות מחוסר ניסיון מיני וחוסר ידע בכלל בעיניין של זוגיות ומיניות, אני פשוט לא רוצה להשלות את עצמי ולהמשיך בקשר וחלילה להיות בתיכסולים מיניים כל חיי (הקשר הוא קשר עם כוונות רציניות). האם אחרי חודשיים יכול להיות מצב שאני ארגיש מאוהבת בו? או שזה לא יקרה לעולם וזה רק קורה ל"ילדות בנות 16"? בבקשה תעזו לי, זה מאוד מטריד אותי כל הסיפור הזה...

18/03/2007 | 09:08 | מאת: רוני

חושב שכדאי להפנות את השאלה לאורולוג אורך הפין באמת קטן ויש לבדוק את העניין אורכו של הפין צריך להיות כזה שיוכל להיכנס לנרתיק. במצב של רפיון אורך הפין משתנה, ולפי הירחון האמריקאי לאורולוגיה הוא 8.8 ס"מ בממוצע במצב רפיון, ו-12.8 ס"מ בזיקפה. הנתון הזה נשמע קצת מכווץ, כי הוא מתייחס לכלל האוכלוסיה; לפי חברות לייצור קונדומים, המודדות את הממוצע בקרב האוכלוסיה הפעילה מבחינה מינית, הממוצע גדול יותר ועומד על 16.3 ס"מ. תיאוריה אורולוגית מכובדת טוענת שהווגינה רגישה רק ב-7.8 ס"מ הראשונים שלה, ולכן לא רק שפין ארוך במיוחד אינו יעיל במתן סיפוק לאשה - הוא עלול גם להסב לה כאב. דובר האסכולה, האורולוג ד"ר פאולו פלמה הברזילאי, טוען: "גבר זקוק לפין באורך 6.8 ס"מ כדי שהוא והפרטנרית ייהנו מהמשגל. בזמן עשיית אהבה, מה שחשוב הוא עוביו של הפין. איבר שהיקפו קטן מ-8.8 ס"מ אינו מספיק כדי לספק אשה". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238722,00.html

20/03/2007 | 19:06 | מאת: שירה

שלום דניאלה קיבלת תשובה מפורטת לגבי האספקטים הגופניים של המערכת הזוגית מרוני, וברשותך אני אתייחס לאספקטים אחרים שעלו (לפחות אצלי) מתוך הדברים שלך. את מתארת את בן זוגך באופן הבא: "הכרתי בחור מקסים שמבחינה חיצונית הוא ממש לא הטעם שלי, לא מלהיב במיוחד, אבל הוא בחור כל כך טוב (יחסית למה שהכרתי בחוץ), יש לנו תקשורת טובה, הוא מכבד, מעריך ואוהב אותי אז החלטתי לתת לזה צ'אנס." אני קוראת את התיאור של הבחור והרושם שמתקבל אצלי הוא שאת מדברת על ידיד ולא מעבר לזה. את מונה את תכונותיו החיוביות בצורה של שכנוע עצמי כמעט, כאילו את זקוקה להזכיר לעצמך מדוע בעצם "כדאי לך" לבחור בו כבן זוג... הוא לא מלהיב אותך, כלומר - הוא לא "עושה לך את זה" מהבחינה הפיסית, ולפחות מבחינתי מדובר בתחום שיש לו משקל רב בתוך מערכת זוגית. הוא יכול להיות הבחור המקסים ביותר בעולם, ואת יכולה לאהוב את תכונות האופי שלו ולהרגיש אליו קרבה רגשית גדולה, אבל אם אין לך משיכה מינית כלפיו אני חוששת שמה שיש ביניכם נכלל בקטגוריית ה"יחסי ידידים טובים" ולא מעבר לזה. משיכה מינית לא בהכרח מגיעה מיד בפגישה הראשונה או בשניה. בהחלט יתכן שלוקח לה קצת זמן להיבנות, ואנשים רבים זקוקים להיכרות אישית בטרם הם מפתחים גם משיכה מינית כלפי האדם שמולם. יחד עם זאת, כיוון שחלפו כבר חודשיים אני באמת לא יודעת מה לומר לך. האם חודשיים זה "מספיק" זמן כדי לפתח משיכה ממשית ? אין תשובה חד משמעית. מה שנכון לגביי לא מחייב אותך כמובן, ולכן אין לי אפשרות להשיא לך עצות. כל שאוכל להמליץ לך (המלצה אישית ולא "מקצועית" בשום אופן), הוא לא להתפשר על משיכה מינית בתוך קשר זוגי. חיי המין הם מרכיב חשוב לאין ערוך בתוך קשר זוגי, ואין להתייחס אליו בביטול או זלזול. קשר זוגי, גם אם יכיל בתוכו חברות טובה ויחס של כבוד הדדי, לא יוכל להתקיים לאורך זמן אם לא יכלול גם חיי מין עשירים ומספקים עבור שני הצדדים, זו דעתי. שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטי שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו