חוסר הפרשות בזמן הסקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/03/2007 | 13:11 | מאת: שני

שלום רב אני בת 24 . ילדתי ליפני כ 4 חודשים לידה רגילה, מאחרי לידה אחרי שהיסתים לי דימום וחזרתי לעצמי יש לי בעיה בזמן הסקס עם בעלי תמיד היתי רטובה מהפרשות וזה היה עוזר לנו להנות גם ליפני הריון וגם בזמן הריון,אבל אחרי לידה אין לי הפרשות ואני תמיד יבשה (גם עדיין לא קיבלתי מחזור ואני מניקה) חוסר הפרשות מהנרתיק מאוד מפריע אפילו קצת כואב, ממה יכול להיות????????????? מה אתה ממליץ לעשות???????????????? תודה

15/03/2007 | 08:13 | מאת: רוני

על מנת להנעים את החדירה יש להשתמש בג'ל סיכוך על בסיס מים KY ג'ל עולה כ 30 ש"ח

16/03/2007 | 17:23 | מאת: שירה

שלום שני עדיין לא קיבלת מחזור ואת עדיין מניקה. גופך טרם חזר לעצמו מהבחינה ההורמונלית, ויכול מאד להיות שבשל כך גם היובש הנרתיקי. לפעמים חולפים מספר חודשים בטרם מאזן ההורמונים בגוף חוזר לשגרה, ובוודאי שכל זמן שאת מניקה וטרם קיבלת מחזור לא סביר להניח שרמת ההורמונים מאוזנת. בינתיים, מציעה לך לקבל את המלצתו של רוני ולהוסיף ג'ל על בסיס מים כדי להקל על החדירה. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו