הרפס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2007 | 11:34 | מאת: רעות

שלום רב! יש לי שאלה לגבי ההרפס שלא הצלחתי לקבל עליה תשובה משום מקור... מצד אחד אומרים לי רופאים שאם הייתה לי התפרתות ראשונית של הרפס נדבקתי בהרפס בימים האחרונים(הרפס באיבר המין)....ומצד שני אומרים כי ההרפס יכול להיות בגופנו הרבה זמן ופיתאום להתפרץ....וישנם אנשים שלא יודעים כי נושאים את ההרפס כלל איך אפשר לדעת אם נדבקתי כעת או שזה היה בגופי כל הזמן?

07/03/2007 | 18:49 | מאת: שירה

אבל אולי אם תשאלי בפורום מתאים יותר תזכי לתשובה יותר אינפורמטיבית. קיים פורום העוסק במחלות זיהומיות, נסי שם או בפורום מחלות המועברות במגע מיני. למיניות האישה, בכל אופן, זה לא קשור כלל.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו