שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/03/2007 | 17:04 | מאת: יפעת

שלום, אני בחורה בת 25 ויש לי שפתיים פנימיות גדולות יחסית. העניין גורם לי למבוכה גדולה ברגעים אינטימיים. אף פעם לא שמעתי את דעתם של גברים בעניין-האם זה ממש דוחה? האם זה ניטרלי לגביהם? אני שוקלת ניתוח וחשוב לי לדעת. תודה יפעת

03/03/2007 | 19:57 | מאת: מירי

שלום, האם נבדקת אצל רופא נשים. ? רופא נשים יוכל לומר לך אם יש לך בעיה בכלל, אם יש משהו חריג אצלך. לחדר ניתוח לא צריך למהר להיכנס..

04/03/2007 | 07:53 | מאת: רוני

לשאלתך אעיד על עצמי כגבר שרואה בשפתיים בולטות מיניות מופגנת ורמז לגבי ההמשך שפתיים גדולות גורמות לי אישית לגירוי גדול יותר המראה אינו דוחה אלא הפוך. ההחלטה לביצוע ניתוח בידך אבל חישבי אם כדאי לך בכל ההבטים מוכן לקבל תגובות.

06/03/2007 | 15:08 | מאת: שירה

שלום יפעת לא חושבת שתוכלי לבצע סקר מקיף בקרב הגברים כדי לדעת האם יש עמדה מוצקה לכאן או לכאן בסוגיה הזו. כמו כל דבר אחר בחיים, ובפרט כל דבר הקשור לחזות חיצונית, מדובר בהעדפה אישית. יהיו גברים שיחשבו שזה יפה, יהיו גברים שיחשבו שזה לא יפה, יהיו גברים שלא יתייחסו לזה כך או כך, ויהיו גברים שיהיו עסוקים בדברים אחרים בגופך ופשוט לא ישימו לב לצורתן של שפתי הנרתיק שלך. בדיוק מהסיבה הזאת, ממש לא חשוב בעיניי שתטרידי את עצמך מה *הגברים* חושבים על זה, אלא איך *את* מרגישה בנוגע לגופך. נסי לקבל את עצמך כפי שאת, נסי למצוא את היופי באיבר המין שלך כפי שהוא כרגע, את יכולה להיעזר בשיחות יעוץ עם סקסולוג או פסיכולוג לשם כך (כמובן אחרי שווידאת אצל רופא הנשים שלך שאין כל בעיה רפואית בנרתיק ובשפתיים). ניתוח הוא האופציה האחרונה בהחלט שיש לשקול לדעתי, בנסיבות האלה. בהצלחה שירה

14/04/2007 | 13:08 | מאת: ארטמיס

חולקת איתך את ה"בעיה",שלא הפריעה לי עד שמישהו העיר לי: "מרוב שאת מאוננת הדגדגן שלך והשפתיים שלך יצאו החוצה"... גברים כאלה את מנסה לרצות??? מתגובתם את חוששת??? תתחזקי בנשיות שלך. תראי את עצמך מבפנים ולא מול המראה, כמו שברי שר...אני מאוד אוהבת מין וגאה בעצמי כאישה. האיבר המוחצן שלי, אכן, מעיד על הצורך העז שלי לביטוי...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו