ביוץ במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/02/2007 | 18:03 | מאת: ליאה

אהלן, ברצוני לדעת האם ישנו סיכוי להיכנס להריון מקיום יחסי מין בזמן ווסת או בסופה? ואם ממולץ לקחת את הגלולה של "יום של אחרי " אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה והמשך יום נעים

06/03/2007 | 15:02 | מאת: שירה

ליאה שלום הסיכוי הוא קלוש אבל קיים. לא הבנתי את השאלה האם "מומלץ" לקחת את גלולת היום שאחרי ? היא לא מיועדת לשמש כאמצעי מניעה והיא בוודאי שלא מומלצת לשימוש דרך קבע במקום לנקוט באמצעים מתאימים, אבל אם וכאשר מתרחשת תקלה שגורמת לך לחשוד שתיכנסי להריון לא רצוי, הרי שסביר להשתמש בגלולה (אלא אם כן יש לך מצב רפואי ידוע שמונע ממך לעשות כן). התייעצי עם רופא הנשים שלך לגבי כל השאלות הללו. כל טוב.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו