שאלה על בתולים-לשירה או לד"ר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/02/2007 | 23:53 | מאת: שוב אלמונית

מאחר שקראתי חלק מהתשובות ומצאתי את רובן מניחות את הדעת... שאלתי קודם לכל היא, האם כשאישה מקיימת יחסים בפעם הראשונה הגבר יכול לדעת שהיא חסרת ניסיון מיני מבחינה פיזית??? זאת בהנחה שהיא אינה מדממת או שאין לה קרום בתולין (כלומר אין לה 'טענת דמים') ליתר דיוק אני שואלת אם לכל אישה ללא מגע מיני קודם (כאמור שאין לה בתולים פיזיים) ישנה 'טענת דוחק'? (לפי טענה זו הגבר מרגיש בדוחק בפעם הראשונה וכך יודע שהאישה חסרת ניסיון). או אולי הגבר יודע רק לפי התנהגות (מבוכה/חשש) וייתכן שלאישה לא יהיה דוחק, משמע אין לה הוכחה פיזית שהיא אכן 'בתולה'?

18/02/2007 | 08:24 | מאת: רוני

את ממש "נעולה" על דעה קדומה בכל הקשור לבתולות. גם אשה מנוסה יכולה להרגיש חסרת ניסיון ומופנמת בקשר עם בנזוג חדש האם גם אז היא בתולה? אין כל הצדקה להגיע למיטה עם מטען של מחשבות שליליות כי זה עלוול להפחית מאוד מהכיף.....

20/02/2007 | 08:55 | מאת: שירה

בוקר טוב אין לי מושג מהו המונח "טענת דוחק" אבל ללא קשר, בקצרה ולעניין - לגבר אין יכולת לדעת *בוודאות* האם האישה עמה הוא מקיים יחסים בתולה או לא, וזאת בהנחה שאין דימום כמובן, ויש לזכור שאחוז גבוה של נשים אינן מדממות כלל בפעם הראשונה לקיום יחסים. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו