תחושה בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/12/2006 | 21:18 | מאת: נעמה

שלום רב, אני אקטיבית מינית כבר מספר שנים ולוקחת גלולות. במהלך כל השנים האלו אני מרגישה את החדירה ואת החיכוך (האיזור נשאר רטוב ולכן לא כואב לי), אבל אני לא מרגישה הרגשה "נעימה" בזמן גירוי נרתיקי. אשמח לקבל תשובה בנוגע למה עלי לעשות ע"מ להנות מהחדירה. תודה רבה :)

02/01/2007 | 10:28 | מאת: שירה

שלום נעמה מרכז העונג הגופני של האישה נמצא בדגדגן ולא בנרתיק, וזו אכן הוכחה שגם לטבע יש פגמים בתכנון מדי פעם.... עיקר ההנאה מהחדירה נובעת פחות מהפן הגופני-גרידא, ויותר מהפן הרגשי ומהעוצמה של כל החוויה כולה. כלומר - יתכן שהתחושה הפיסית לבדה לא תגרום לך להנאה גופנית גדולה כשלעצמה, אבל בהתווסף להתרגשות הכללית היא בהחלט עשויה להיות נעימה מאד. מה שאת יכולה לעשות כדי להעצים את התחושות, זה לשלב גירוי של הדגדגן תוך כדי החדירה. בן זוגך יכול לעשות זאת במהלך החדירה, או שתנסו תנוחות שמאפשרות חיכוך של הדגדגן בגופו במהלך החדירה (נסו תנוחות בהן את מעליו). הרוב הגדול של הנשים לא מגיעות לסיפוק מיני מהחדירה עצמה, וזקוקות לגירוי נוסף לשם כך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו