ירידה בחשק וקושי להגיע לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/12/2006 | 12:13 | מאת: נפרטיטי

שלום, אני חולת סכרת, בת כ-40, נוטלת תרופות ללחץ דם, סכרת וכן ציפרלקס. מזה מספר שנים קיימת ירידה בחשק המיני וכן קושי להגיע לאורגזמות, ואלו שכבר יש באיכות ירודה (לעומת העבר בהן לא היה קושי כלל והאיכות היתה מעולה). מה עושים??? זה מבאס אותי קשות. האם יש סיכוי למצוא את הסיבה (לאור סיפור הרקע הבריאותי), האם יש טעם ללכת לטיפול? תודה

20/12/2006 | 12:40 | מאת: רוני

הסיבה לירידה בחשק המיני הינה נטילת תרופות נוגדות דיכאון וטיפול בלחץ דם יש קושי להציע תרופות לשיפור אולם את בהחלט יכולה לגשת לסדנת מודעות אישית ומינית (טנטרה) ולהתחבר בדרכים אחרות למיניות שלך

21/12/2006 | 12:53 | מאת: שירה

שלום וחג שמח עליך ליידע את רופא המשפחה שלך על תחושותייך. במידה והפגיעה בחיי המין שלך אכן קשורה לתרופות שאת לוקחת (וזו אפשרות קיימת), יש תמיד אופציה להחליף את סוגי התרופות. יש מגוון גדול של תרופות וכדאי מאד לנסות ולהחליף, לבדוק איזה סוג הכי מתאים לך ותופעות הלוואי שלו מינימליות. אני לא רואה הרבה טעם להתחיל טיפול סקסולוגי או אחר, כאשר יכול להיות שהבעיה נעוצה בתרופות שאת ממשיכה ליטול. טפלי בבעיה מהשורש שלה (התרופות) לפני כל דבר אחר, ואולי היא פשוט תיעלם כלא היתה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו