קיום יחסים בלתי מוגן -דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/12/2006 | 20:18 | מאת: לינוי

ד"ר שלום רב אני מקיימת יחסים ללא קונדום אני לוקחת גלולות לפני מס' ימים ראיתי את בן זוגי לוקח גו'ינט ואני לא כל כך מבינה בדברי הללו (סמים) רציתי לדעת האם זה יכול להזיק לי בצורה כלשהיא דרך קיום יחסי מין?? והאם לו זה מזיק כמו סמים של הזרקה ?? האם זה מביא מחלות כמו איידס? אני נורא ישמח אם תענה לי על שאלותי ומצטערת על כל הבילבול. ( חוץ מזה הוא לא לוקח סמים אחרים רק מעשן סיגריות אני בטוחה) ברב תודות לינוי

19/12/2006 | 08:11 | מאת: רוני

קבוצת מעשני סמים עלולה להיות פגיעה יותר למחלות זיהומיות הואיל והעישון נעשה לרוב בצוותא ויש העברה מפה לפה של אביזרי העישון אדם שנפגע זהומית יכול בהחלט להעביר מחלות ביחסי מין מציע לך לעשות חשבון נפש אם כדאי לך להיות בחברת אדם המשתמש בסמים הדרך לצאת מזה קשה ולא תמיד מוצלחת עשי את החשבון בהקדם !

21/12/2006 | 09:54 | מאת: שירה

שלום לינוי אם את מקיימת יחסי מין עם בן זוגך ללא קונדומים, אני רוצה להאמין שעשיתם זאת רק לאחר ששניכם ביצעתם בדיקת דם (לשלול איידס), ורק לאחר קבלת תוצאות שליליות התחלתם לקיים יחסים בלתי מוגנים. אין סיכוי להידבק במחלות מין בגלל עישון ג'וינטים. גם אם לצורך העניין המעשן מעביר את הסיגריה מפה לפה, הרי באותה המידה את יכולה לחשוש שאם הוא יקח שלוק מהכוס של חבר שלו - הוא ידביק אותך במחלת מין... מחלות מין לא מועברות כך, אני מציעה לך לקפוץ לפורום העוסק במחלות מין ולהגדיל את הידע בתחום באופן כללי (אף פעם לא מזיק להרחיב את הידע בשום תחום). לגבי עניין הסיכון בסמים קלים - אני חוששת שאינך בפורום הנכון. אני יכולה כמובן להביע את דעתי האישית בנושא, אבל אני בספק עד כמה זה יהיה רלוונטי לפורום מיניות האישה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו