זוגיות חדשה - בעיות בתקשורת המינית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/12/2006 | 13:02 | מאת: דנה

התחלתי זוגיות חדשה לפני כשלושה חודשים עם בחור מקסים, דאגן ואוהב. יש בינינו חיבור טוב ומזין בכל מיני רמות. אנחנו מאוד אוהבים ושנינו טיפוסים מיניים. אני אוהבת אותו ואת גופו ונהנית לענג אותו. הבחורצ'יק שלי מאוד אוהב לשלב סרטי פורנו תוך כדי הסקס וזה לא עושה לי הרבה אך גם לא מפריע בגדול, אם זה מסעיר עבורו. אני יוצאת דיי מתוסכלת מהמפגש המיני. בעצם הרבה מעניקה ולא מקבלת חצי מזה. אני זקוקה להמון חום וליטופים ממושכים, בעוד הוא רוצה שנתעסק אחד עם השניה לכמה דקות ונגיע לחדירה. נוצר מצב שבו הוא גומר ושואל מתוך דאגה - את רוצה לגמור? לפעמים אני מאוננת בעזרתו ומגיעה לסיפוק ולפעמים מהתיסכול אני מעדיפה ללכת לישון. ניסיתי להסביר לו מה עדיף עליי, אפילו כעסתי והבעתי את תסכולי באופן ברור. הוא לא מבין איך אפשר משחק מקדים ארוך. הוא צריך סיפוקים מידיים (לדעתי) ואינו מסוגל לדחות אותם, מה שבולט גם בכביש וכו'. הוא לא אומר את זה אבל אני מרגישה שהוא עסוק בלדאוג לצרכיו במיטה ולא בלפנק אותי. זה מרגיש לי כאילו מדובר בחיים או מוות עבורו באותו רגע. גם כשהוא מנסה לרצות אותי, אני מרגישה שהדברים נעשים בערך, מתוך הכרח ולא מכל הלב. אני מתפלאה על הקונטרס בין הדאגה והחום האנושי שהוא מפגין לעומת ההתנהלות שלו במיטה. אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי. אני חוששת שהקשר יילך לאיבוד ומנסה לגרום לקשר לזרום בצורה טוב יותר. הוא איש מאוד מיוחד בשבילי. עזרו לנו בבקשה.

14/12/2006 | 10:07 | מאת: שירה

שלום דנה אם אני מנסה לתמצת את עיקרי הדברים העולים מתוך דברייך, אני מגיעה למסקנה ש- בן זוגך לא ממש מתחשב בך במהלך קיום יחסי המין, הוא בעיקר עסוק בסיפוקו האישי ולא מקדיש לך את תשומת הלב והזמן הראויים. בגדול, יש שתי אפשרויות עיקריות, ואין לי אפשרות לייעץ לך במה לבחור כי רק את יכולה להחליט עד כמה חשוב לך הסיפוק המיני בתוך מערכת זוגית. או שאת מקבלת אותו כפי שהוא, מתחשב בכל שאר תחומי החיים אך אגואיסט במיטה, או שאת מבהירה לו שזוגיות היא מערכת יחסים של תן וקח, ועליו להקדיש לך את הזמן שאת זקוקה לו בתוך יחסי המין שלכם. בנימה אישית ביותר, אני יכולה להגיד לך שאני לא רואה סיבה הגיונית לוותר על ההנאה השלמה והמלאה שלך ביחסי המין, אבל כמובן שכל אחד ובחירותיו שלו. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו