סקס בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/12/2006 | 11:28 | מאת: גיל

האם יכולה להיות סיטואציה שבת זוגתי תיכנס להריון מפני שקיימנו יחסי מין מלאים בזמן שהיא במחזור (קונדום נקרע)? מה הסיכוי ? האם כדיי לרכוש גלולה של היום של אחרי? האם השימוש בגלולה מותר בזמן מחזור? המון המון תודה

03/12/2006 | 09:35 | מאת: שירה

גיל בוקר טוב מכיוון שעברו כבר יומיים מאז כתבת את שאלתך, אני משערת שהתשובה לגבי גלולת היום שאחרי ממילא לא רלוונטית. לידע כללי - אמנם לא שכיח, אבל אפשרי בהחלט להיכנס להריון גם בזמן מחזור חודשי. הקפידו להשתמש באמצעי מניעה גם בזמן המחזור החודשי שלה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו