שאלה בנושא מרחיב נרתיקי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/11/2006 | 19:33 | מאת: מירב מנדלבוים

רציתי לדעת האם מרחיב נרתיקי (כדוגמת מכשיר ה-אפי נו) יכול להועיל במקרים של וולודיניה / וגיניסמוס? האם ישנם מכשירים נוספים שיכולים להקל על הרחבת הנרתיק? ואם כן היכן ניתן לרוכשם? תודה מראש....

03/12/2006 | 08:19 | מאת: רוני

מרחיב נרתיק ודומיו מקובל בנשים הסובלות מוולודיניה / וגיניסמוס הרעיון הוא להכיר את גופך וגם להכיר את ההרגשה של חדירה ושהייה בנרתיק המכשיר מורכב מגדלים שונים כך שההכרות עם הנרתיק היא הדרגתית ולא טראומתית אם יש לך בנזוג מתחשב הרי תוכלי להעזר בו בשימוש במכשיר והסיכוי להתגבר על הבעיה יגדל בהצלחה

03/12/2006 | 09:26 | מאת: שירה

שלום מירב לא מכירה מקרוב את המכשיר עליו את מדברת, משערת שאת מדברת על מכשיר מהסוג שנועד להכין את הנרתיק לקראת הלידה. היתרון של המרחיבים הנרתיקיים בהם משתמשים במקרים של וגיניסמוס הוא שהם משתנים בגודלם. כלומר - ישנה הדרגתיות ממרחיב קטן מאד ועד למרחיב האחרון שאמור להיות בערך בגודל של איבר מין זכרי ממוצע. מן הסתם, ההדרגתיות מאד חשובה עבור נשים הסובלות מכאבים בחדירה שמקורם על רקע נפשי. מהמעט הידוע לי על המכשירים להרחבת פתח הנרתיק לקראת הלידה, מדובר על מכשירים לא קטנים במיוחד, לכן אני בספק אם הם יתאימו למטרה של טיפול בוגיניסמוס. הטיפול בוגיניסמוס אמור להיות מאד איטי והדרגתי. לגבי הרכישה של המרחיבים - אני משערת שכל סקסולוג אליו תפני יוכל לסייע לך בשאלה זו. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו