יחסי מין אנאליים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/11/2006 | 15:15 | מאת: אדמה

נתקלתי בטענה שחדירה מלאה של איבר מין גברי לפי הטבעת של האישה הוא לא בריא. ויחסי מין אנליים בכלל, הם לא בריאים. אני בהחלט מקווה שזה לא נכון... אשמח לתשובה מוסמכת ממנהלי הפורום. תודה מראש.

30/11/2006 | 15:44 | מאת: רוני

מין אנאלי הינו מין שלא כדרך הטבע ולכן יש בו כמה סכנות ובתוכן גם פגיעה של ממש בשרירי הסוגרים וכד' יש להמנע מסקס אנאלי לעיתים תכופות ולהקטין את הסכנות ע"י שימוש בקונדום ובחומרי סיכה אפנה אותך לתשובתה של שירה בשבוע שעבר http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1169,xFT-28298,xFP-28325,m-Doctors,a-Forums.html http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1169,xFT-20252,xFP-20343,m-Doctors,a-Forums.html

30/11/2006 | 17:35 | מאת: אדמה

קודם כל תודה רוני על התשובה המהירה. ממה שהבנתי מהתשובה של שירה, אין בעיה כל עוד עושים הכל בזהירות ולא מכאיבים (כמובן שזה גם לא מהנה אם זה כואב- לפחות עבורי). שאלה לשירה- הזכרת חומר סיכה על בסיס מים. אני יודעת שזה חשוב כשמשתמשים בקונדום. כשאין צורך בקונדום, עם בן זוג קבוע שנבדק, האם אפשר להשתמש בשמן, קרם גוף או כל חומר משמן אחר?

03/12/2006 | 09:21 | מאת: שירה

בוקר טוב אדמה בדיוק כפי שכתבתי בתשובתי הקודמת, במידה והיחסים מתקיימים בהסכמה הדדית, לא מופעל כוח פיסי (או אחר) ולא מורגשים כאבים בעת החדירה - אין כל סכנה או חשש לפגיעה. יש להקפיד לא לחדור אל הנרתיק לאחר קיום יחסים אנאליים. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו