רגישות בחזה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/11/2006 | 16:21 | מאת: חנה

שלום. אני בת 30 נשואה פעם שנייה . לצערי יש לי חזה גדול ואני רגישה מאוד כאשר נוגעים בי בחזה , אני פשוט לא נהנת כשבעלי נוגע לי בחזה זה גורם לי להסגר ומונע ממני להנות מהמגע המיני . בעלי טוען שהחזה שלי מאוד מגרה אותו ולא מצליח להנות מבלי ללטף את החזה או לגעת בו וטוען שזה יהיה חסר לו מאוד ברגע שאשים ואטו על אזור זה למרות שהוא משתדל מאוד לא לתקרב על מנת למנוע ממני סבל אני רואה שהוא לא מצליח להתגרות מספיק וההנאה שלו יורדת במגע . האם למשהו יש רעיון איך יוצאים מהבעיה . שבת שלום

26/11/2006 | 12:27 | מאת: שירה

שלום חנה מכיוון שבפתיחת דברייך כתבת שלצערך יש לך חזה גדול, אני מנחשת שאינך שבעת רצון מגודלו ו/או צורתו של החזה באופן כללי. כאשר אדם אינו שלם עם איבר מסויים בגופו, מטבע הדברים הוא לא ירגיש בנוח כאשר כל תשומת הלב של הזולת תהיה ממוקדת אל אותו האיבר. למשל - לו היית חושבת שיש לך בטן רפויה (נניח), אני משערת שהיית חשה מבוכה ורתיעה אם בן זוגך היה מלטף אותה. אם היית חשה שיש לך ישבן גדול מדי, מן הסתם לא היית אוהבת אם הוא היה מלטף אותו באריכות. אני בטוחה שהבנת את הדוגמאות, ובטוחה שהבנת אם כן, שהדרך לפתור את תחושותייך עוברת דרך היחס *שלך* אל החזה שלך, ללא כל קשר לאיך שבעלך מרגיש כלפיו. יש אפשרות לטפל בתחושות האלה ביעוץ אישי, ויש כמובן גם אפשרות פלסטית (ניתוח) כדי להקטין פיסית את גודלו של החזה, ואולי בדרך הזו תלמדי לחבב אותו יותר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו