לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/11/2006 | 02:11 | מאת: מבולבלת

שלום, לאחרונה יצא לי לשכב עם בחור בעירוב עם רגשות - שלא כמו לאחרונה. בכל מקרה - הוא שם לב שלא גמרתי. איך הוא יכול לדעת? איך זה מרגיש? יכול להיות שכן גמרתי ולא ידעתי? בכל מקרה - לפעמים בזמן האקט, אני מקבלת סחרחורות ותחושה כזו שמכניסה אותי לחרדה - שאולי יברח לי שתן או שזה כבר "בלתי נסבל" - תחושה מאוד מוזרה- ואז אני מפסיקה את הפרטנר - דבר שיוצר אי נעימות...בעיקר כי אני לא יודעת איך להסביר את מה שאני מרגישה. אני מפחדת שיש לי בעיה כלשהי...אין לי הרבה נסיון עם קירבה אינטימית מונוגמית, ואני מפחדת שאולי יש לי עכבות שמונעות ממני ממש להינות ממין. איך אפשר לשנות את זה?? תודה

20/11/2006 | 08:16 | מאת: רוני

לפי התיאור שלך את בהחלט מתארת סוג של אורגזמה. זוהי ההרגשה שמתקרבים לסיפוק ! אל תפסיקי בשלב זה לא יגרם לך שום בריחת שתן ותני לפרטנר לסיים את העבודה. מניח שחוסר הניסיון באוננות בהחלט גורם לך לא להכיר את התחושות יכולה להעזר בספר להכיר את גופך בהצלחה.

20/11/2006 | 15:20 | מאת: נילי

אני מציע לך לאונן , כך תכירי את גופך .

20/11/2006 | 15:20 | מאת: נילי

אני מציע לך לאונן , כך תכירי את גופך .

20/11/2006 | 20:40 | מאת: שירה

ערב טוב אף גבר לא יכול לדעת בוודאות האם הגעת לאורגזמה או לא. כפועל יוצא, נשים רבות "מזייפות" אורגזמות (ורק כדי להבהיר את דבריי: זו אינה המלצה כמובן). אין לי מושג איך הוא "ידע" שלא גמרת, אני משערת שהוא לא ידע אלא פשוט ניחש, ובמקרה הצליח לו הניחוש. נשמע שאת חוששת שיש לך עכבות בנושא המיני, והמקום הנכון לטפל בעכבות בסוגיה זו היא מרפאה סקסולוגית. הפני את שאלתך לפורום סקסולוגיה, אני בטוחה שישמחו לסייע לך. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו