סקס אנאלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/11/2006 | 10:47 | מאת: המתלבטת

רציתי לדעת מהן "תופעות הלוואי" שיכולות לבוא עם זה כי שמעתי כל מיני שמועות ורציתי לדעת האם זה נכון או?

14/11/2006 | 14:45 | מאת: שירה

מתלבטת שלום אם היית מפרטת מהן תופעות הלוואי שהגיעו לאוזנייך יכולתי להתייחס אליהן אחת לאחת. באופן כללי, במידה והאקט מתבצע בהסכמת שני הצדדים, דואגים להשתמש בחומר סיכה מתאים (כל ג'ל על בסיס מים) היות ולהבדיל מהנרתיק - פי הטבעת אינו מצוייד בלחות מתאימה לחדירה, ובמידה ואין מניעה רפואית לבצע מין אנאלי (בעיות כאלה ואחרות בפי הטבעת, למשל) - אני לא מכירה תופעות לוואי מזיקות למישהו מהמשתתפים. צריך לזכור שכאב הוא הדרך של הגוף שלנו להגיד לנו לעצור את הפעולה שאנו מבצעים באותו הרגע. אם כואב לך - לא להמשיך ! דבר נוסף שיש לזכור - מין אנאלי הוא מין לכל דבר וזה אומר שאם בן הזוג שלך אינו בן זוגך הקבוע וההיסטוריה המינית שלו אינה ידועה לך - הקפידו להשתמש בקונדום במהלך האקט המיני. ודבר אחרון - לא לבצע חדירה אנאלית ולאחריה חדירה ואגינלית, מחשש להעברת חיידקים מפי הטבעת אל הנרתיק. שירה

14/11/2006 | 22:45 | מאת: מתלבטת

שירה שלום, התופעות שאני שמעתי זה פטריות, טחורים וכו' האם זה נכון והאם זה באמת יכול לגרום כל מיני בעיות בעתיד ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו