שרירי הנרתיק-זקוקה לעזרתך ד"ר חגית כהנא

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2004 | 00:26 | מאת: אלמונית

שלום רב, יחסי המין ביני לבין בן זוגי טובים באופן כללי ואנו נמצאים יחד כבר 7 חודשים. שנינו בתחילת שנות השלושים לחיינו. לי יש חשק מיני מוגבר ואני מגיעה לאורגזמה דגדגנית. לו יש חשק מיני ברמה טובה. יש הלימה טובה בחשק המיני. איבר מינו אינו גדול במיוחד ועל כן בפעם הראשונה נתקלתי בבעיה שהחיכוך אינו מענג אותו בצורה הטובה ביותר. ברצוני לחזק את שרירי הנרתיק כי את הפין שלו כנראה לא נוכל להגדיל. כשאני מנסה לכווץ או לבלום את שתני בעת הטלת מיימי (לסרוגין), איני חשה את השרירים הללו. התוכלי לתת לי אינדיקציה שאכן אני עוהדת על השרירים הנכונים. מה את מייעצת לנו? תודה, אלמונית.

20/09/2004 | 22:13 | מאת: תשובה

היי אכן השרירים שהזכרת הם אותם השרירים שפועלים, הם פועלים בו זמנית עם שרירי האנוס כך שתפעילי אותם תרגישי את פי הטבעת מתכווץ, יש מספר שיטות להפעיל ולחזק את השרירים הללו והמוכרת ביותר היא ע"י שימוש בביצים סיניות עליהן תוכלי לקרוא במדריכים של מין מהמזרח, השיטה הארופאית לכיווץ שרירים אלו וחיזוקם היא הפעלתם בזמן שכיבה, הדגמה לשיטה זו תוכלי לראות בסרט "מדריך לאוהבים" לדעתי הדרך הכי טובה להפעיל שרירים אלו היא בזמן המשגל: כווצי את השרירים בחוזקה (תחזיקי את הפיפי) בזמן שחברך מבצע חדירות, אומנם זה יפריע לך להתרכז מעט אבל זה ללא ספק אמור גם להפתיע את חברך. אגב שתי הערות: הראשונה היא שגברים נוטים דווקא להנות ממשגלים ארוכים ואף להתגאות בהן כך שאולי חברך יעדיף אותך כמו שאת והשנייה היא שלמיטב הבנתי חיזוק שרירים אלה אמור לסייע בעתיד ללידה. מקווה שעזרתי

20/09/2004 | 22:13 | מאת: תשובה

היי אכן השרירים שהזכרת הם אותם השרירים שפועלים, הם פועלים בו זמנית עם שרירי האנוס כך שתפעילי אותם תרגישי את פי הטבעת מתכווץ, יש מספר שיטות להפעיל ולחזק את השרירים הללו והמוכרת ביותר היא ע"י שימוש בביצים סיניות עליהן תוכלי לקרוא במדריכים של מין מהמזרח, השיטה הארופאית לכיווץ שרירים אלו וחיזוקם היא הפעלתם בזמן שכיבה, הדגמה לשיטה זו תוכלי לראות בסרט "מדריך לאוהבים" לדעתי הדרך הכי טובה להפעיל שרירים אלו היא בזמן המשגל: כווצי את השרירים בחוזקה (תחזיקי את הפיפי) בזמן שחברך מבצע חדירות, אומנם זה יפריע לך להתרכז מעט אבל זה ללא ספק אמור גם להפתיע את חברך. אגב שתי הערות: הראשונה היא שגברים נוטים דווקא להנות ממשגלים ארוכים ואף להתגאות בהן כך שאולי חברך יעדיף אותך כמו שאת והשנייה היא שלמיטב הבנתי חיזוק שרירים אלה אמור לסייע בעתיד ללידה. מקווה שעזרתי

23/09/2004 | 23:45 | מאת: ד"ר חגית כהנא

השרירים הנזקקים.. השרירים המחזיקים את הנרתיק ואת צינור השתן הם קבוצת שרירים דומה וקרוב הפיזית. כדי לחזק את שרירי הנרתיק השיטה הטובה ביותר ללמוד את הטכניקה היא בעת מתן שתן. תני לשתן לזרום ואז נסי לעצור את הזרימה. בצורה כזו תוכלי לחוש האם את שולטת טוב בשרירים. לאחר שתתרגלי זאת תוכלי לכווץ את השרירים גם בעת מגע מיני דבר שיגביר את ההנאה שלך וגם של בן זוגך. בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו