בעיות במין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/11/2006 | 12:53 | מאת: שירה

שלום. יש לי בעיה. אני בחורה בת 22. לראשונה הצלחתי להגיע לסיפוק מיני ע"י גירוי הדגדגן בגיל 20, וזה היה באמצעות הדוש במקלחת. לאחר מכן הייתי מצליחה להגיע לגירוי לבד באמצעות אצבעותיי. משך גירוי הדגדגן לוקח לי הרבה זמן עד שאני גומרת. בין שעה לשעתיים. לוקח לי המון זמן כי קשה לי להיות מרוכזת בעצמי. צצות לי המון מחשבות לא קשורות, וניסיתי להירגע, לשמוע מוסיקה, נרות, וכדומה, סרטים אירוטים, לפנטז אך זה לא מגרה אותי והראש שלי עדין נע לו בין המחשבות. זה כל כך מתסכל שרק אחרי שעתיים אני מצליחה לרוב לגמור. בנוסף הייתה תקופה שבה לא הצלחתי לגמור, משום שהייתי עסוקה וזה "בזבז" לי הרבה זמן ולכן הייתי מתייאשת והולכת לאמבטיה וגומרת ע"י הדוש שעמו מאוד קל לי לגמור(תוך פחות מחצי שעה). אבל נמאס לי להגיע רק למאמבטיה ושם לגמור.יש לי חבר שאני אוהבת אותו מאוד, אנו חמישה חודשים יחד, לצערי זייפתי בכל הפעמים שהינו יחד ושכבנו או גירינו את הדגדגן שלי. אני לא יודעת מה לעשות, אני ממש מרגישה שזו משימה בלתי אפשרית. בנוסף אני נהנת מלשכב עם חברי אך לא מגיע לשום שיא וזה מוריד לי את החשק המיני. נמאס לי גם לזייף לו שאני גומרת, אבל מה לעשות?? אני לא יכולה חמישה חודשים להגיד לו שאני בחורה שקשה לה לגמור... היו פעמים מעטות שנכנסנו יחד לאמבטיה מילאתי אותה במים, ועם הדוש גמרתי לידו. זו הייתה חוויה מהנה ביותר. חשוב לי לדעת איך אני לא יוצף במחשבות מטופשות בזמן העינוג המיני שלי את עצמי, ואיך אני יכולה להנות ממגעו של חברי באיבר המין שלי , כי כעת מאוד לא נעים לי הגירוי בדגדגן עם הלשון או ביד שהוא מנסה, אני פשוט לא מרגישה משהו נעים. ועד שאני מרגישה משהו אז זה לוקח המון זמן וזה מתסכל אז אני מזייפת אורגזמה. אני מאוד נמשכת לבן זוגי, הבעיה הזאת לא היתה רק איתו, לרוב זיפתי אורגזמות משום שלא ידעתי מה לעשות... אני לא נהנת ממין. אם כן, מה אוכל לעשות?. אולי טיפול מיני- אם יש טלפונים שתמסור/י לי אשמח מאוד, מחיר נוח עבור סטודנטים, כי אין לי הרבה כסף, או דרך קופת חולים. האם יש דרך להרגע מכל המחשבות האלה שצפות לי? ובכלל המלצות רבות יתקבלו בברכה תודה תודה שירה

09/11/2006 | 10:48 | מאת: שירה

שלום תתחילי מכך שתסתכלי על הצד החיובי: את יודעת ומסוגלת להגיע לאורגזמה, אפילו אם לוקח לך הרבה זמן לעשות זאת. אין לי אפשרות לומר לך מדוע לוקח לך כל כך הרבה זמן, אבל ראשית - אני לא מוצאת שזה נורא כל כך לשלב יחסי מין באמבטיה עם בן הזוג (בהנחה שזו הדרך המומלצת עבורך כרגע כדי להגיע לאורגזמה). שנית, את יכולה לנסות לרכוש ויברטור ולהתחיל להשתמש בו, יתכן שאת זקוקה לגירוי קבוע וישיר על הדגדגן (כמו במקלחת למשל) ואת זה יוכל לספק לך הויברטור. כמובן שהרבה יותר קל ופשוט לשלב את הויברטור בתוך יחסי המין עם בן זוגך מאשר את כל המקלחת... אל תתייאשי, המשיכי לנסות ולבדוק תנוחות שונות ועוצמות שונות של גירוי, כדי לבדוק לאיזה את מגיבה הכי טוב. המלצה אחרונה ואישית ממני - הפסיקי לזייף (בחיים בכלל ובמין בפרט). בעיניי זו השקעה רבה של אנרגיה - לשווא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו