שאלה לרופא/ה-כאבים בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/11/2006 | 09:41 | מאת: ב

שלום רב, גילי: 28 מאז ומתמיד שיש לי כאבים בזמן החדירה. זה מתסכל ופוגם משמעותית בהנאה. שאלתי היא מה הסבירות שמדובר בבעיה רפואית ומה הסבירות לנפשית. אדגיש כי אני לא נמצאת עם בן זוגי הנוכחי הרבה זמן, אולם אנחנו מאוד פתוחים ואין לי כלל בושה ממנו. אציין גם כי אינני בחורה גבוה/ גדולה-אזי האם יש קשר ? האם יכול להיות שהמקום פשוט צר מדי ?? האם יש מקום לבדיקה גניקולוגית? אודה על התשובות המקצועיות, ב. המבולבלת....

05/11/2006 | 13:38 | מאת: שירה

שלום ראשית - בוודאי שיש מקום לבדיקה גינקולוגית. למען האמת, קצת מוזר לי שמעולם לא ציינת זאת בפני רופא הנשים שלך, אני משערת שעברת בדיקות גינקולוגיות ספורות עד כה (את בת 28 ופעילה מינית), אבל אף פעם לא מאוחר מדי. גשי לרופא שלך לבדיקה, ספרי לו על הכאבים ויתכן שהוא ימצא ממצא גופני שמסביר את הכאבים. במידה ולא, הסיבה יכולה להיות נעוצה בחוסר רטיבות מספקת בזמן החדירה. נסו להאריך במשחק המוקדם ולדחות את החדירה לסוף האקט המיני, כשאת מאד מגורה ורטובה. אפשר בהחלט להיעזר בתוספת רטיבות באמצעות ג'ל על בסיס מים. ככל שהאזור יהיה פחות יבש, כך החדירה תהיה קלה יותר. במידה ואת עדיין חשה כאבים בניסיונות החדירה, יש מקום לטעמי לפנות ליעוץ סקסולוגי כדי לברר האם הכאבים נובעים ממקור נפשי. כל טוב והצלחה שירה

05/11/2006 | 15:10 | מאת: ב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו