אבדן החשק המיני לאחר מפרצת ימנית פרונטלית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/11/2006 | 23:19 | מאת: קרין

בנוסף לנ"ל עקב חלפת קלקסן לקומדין (לדעתי הפרש כסף)קבלתי שטף דם באונה השמאלית מבחינתי אני משולה לאישה מתה מתהלכת זו לא האשה שהכרתי במראה אני באבדן כושר עבודה מאדריכלית עצמאית בעלת משרד עם שלשה אדריכלים. אני לא מסוגלת לעבוד,בעיות קשב וריכוז.וניסיון ההתקרבות של בעלי רק פגעו בי שום אמפטיה שום רוך.שהתעוררתי מקומה של ודש וחצי וקראתי לאבא תקנו אותי לא הבינו אני מבקשת חיבוק, נשיקה.יש עוד סכוי לחזור להיות אישה כמו שהייתי?בתקופה זו גם מתו הורי אז אני מתאבלת גם עלי וע הורי . הבעיה שאני מטופלת בילדה בת 11.5 והיא חווה את כל הצרות.אודה לתשובה המעודדת.אני מטופלת בשפע תרופות פסיכיטריות. בתודה קרין.

05/11/2006 | 13:15 | מאת: שירה

קרין שלום המצב הסבוך שאת מתארת מחייב טיפול אישי עמוק, אני חושבת שאבדן החשק המיני הוא רק אלמנט אחד מתוך שלל בעיות מורכבות שגודשות את חייך בתקופה זו. אין אפשרות לסייע לך דרך האינטרנט, כל שאוכל להציע לך הוא לפנות במהירות לסיוע נפשי (הפסיכיאטר שרושם לך את המרשמים לתרופות יוכל בוודאי להמליץ לך על פסיכולוג טוב), ולהתחיל לרפא את עצמך. כל טוב והצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו