איחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/11/2006 | 17:52 | מאת: לי

שלום רב בתי בת 15 יש לה איחור במחזור חודשים מה קורה במצב שיש איחור הרבה זמן ?

03/11/2006 | 19:25 | מאת: שירה

שלום וערב טוב לא ציינת האם בדרך כלל יש לה מחזור סדיר והאם האיחור הזה הוא חריג אצלה. כמו כן, לא ציינת האם היא פעילה מינית. איחור במחזור יכול לנבוע מסיבות רבות, החל במתח נפשי, שינויים בתזונה, חוסר איזון הורמונלי (אופייני בגיל ההתבגרות עד שהמחזור הופך סדיר) וכלה בהריון, במידה והיא פעילה מינית ולא נוקטת באמצעי מניעה. את הסיבות הנכונות לאיחור אצל בתך כמובן שאין ביכולתי לנחש. ממליצה לכן לפנות לרופא נשים לצורך בירור. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו