רטיבות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/10/2006 | 14:56 | מאת: אלמונית

האם תמיד רטיבות בנרתיק תוך כדי התמזמזות עם בן הזוג מוכיחה שהאישה מגורה מינית או שיש גם סיבות אחרות לכך ?

26/10/2006 | 18:39 | מאת: רוני

רטיבות (סיכה) הינה תחילתה של תהליך לקליטת איבר המין הזכרי טבעי שבשעת התמזמזות עולה רמת ההפרשה של הנוזלים אין בכך שום דבר יוצא דופן אלא תהליך טבעי של הגוף

29/10/2006 | 20:01 | מאת: שירה

אלמונית ערב טוב בנוסף לדבריו של רוני, אני חייבת להוסיף שנרתעתי קצת מהשימוש במילה "הוכחה" שצירפת לשאלתך (האם הרטיבות היא הוכחה לגירוי מיני...) אישה לא אמורה *להוכיח* שום דבר בשעת האקט המיני. יש נשים שמרגישות מגורות מינית והנרתיק שלהן לא נרטב באופן משמעותי, ואין זה מעיד על חוסר גירוי או על חוסר הנאה. לעומתן - יש נשים שבעת גירוי מיני מפרישות נוזלים רבים. מידת הרטיבות לא מעידה על מידת ההנאה, ואינה "מוכיחה" לפיכך דבר. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו