יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/10/2006 | 08:49 | מאת: ורדה

הבעיה היא אני מכורה לאוננות , אני כבת 30 הגיעה הזמן שאהיה עם גבר , אך לגבר אני לא נימשכת ולא נהנאת כמו מלאונן , הייתי אולי פעמיים עם גבר אני מאוננת עם ויברטור או עם חפצים שונים שגורמים לי להנאה מרובה שאני גם מרטיבה המון מאורגזמה טובה , האמת שאני מאוננת המון אולי פעמיים ביום , אני רוצה גבר שיפנק אותי שינשק אותי , מה עושים ? אולי בגלל שהאוננות זמינה יותר מגבר אני מעדיפה ללא גבר האמת שאני מאד אוהבת מין או שאפשר לשלב בין הדברים ? מודה על תשובתך המהירה אני מודאגת !!!

23/10/2006 | 14:07 | מאת: רוני

אכן נכונים דברייך, זמינות של האוננות גדולה ולכן את נוטה להתחבר לכך. מבין שיש לך קשיים למצוא בנזוג ליחסים אינטימיים ו/או ליחסי חברות חשוב מאוד בגילך גם להטות את המחשבה לעתיד ולמצוא בנ זוג - דבר שהינו הכרחי לקיומנו צאי למקומות שיש בהם מפגשים וכד' יכולה תמיד להעזר בחברות ומהכרות של גורם שלישי הצעות נוספות תוכלי לקבל במייל

24/10/2006 | 15:03 | מאת: שירה

ורדה שלום אוננות היא דבר אחד, ומערכת יחסים אוהבת עם בן/בת זוג היא דבר אחר. בוודאי שאפשר לשלב בין השניים, אבל רצוי שאחד לא יבוא על חשבון השני. אין כל פסול בכך שאת נהנית מאוננות, ואם הויברטור מצליח לגרום לך להנאה גדולה את יכולה להכניס אותו גם אל תוך מערכת זוגית עם אדם בשר ודם: אין כל מניעה שתעשו שימוש בויברטור תוך כדי קיום יחסים. משאלתך לא הבנתי האם יש לך מחסום רגשי ביצירת קשר עם גברים, כי אם כך הדבר ואם מעולם לא ניהלת מערכות יחסים רציניות - אולי כדאי לך לשקול פנייה ליעוץ אישי כדי להבין מאין נובעים המחסומים הללו, ואיך אפשר להסיר אותם. ויברטור הוא אביזר נחמד, אבל הוא בשום אופן לא נועד (ולא מסוגל) להחליף בנאדם, ובעוד הוא אמנם מספק אורגזמות - הוא אינו מסוגל להעניק מערכת יחסים. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו