יחסי מין בהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2005 | 09:24 | מאת: ש

שלום, אני בחודש השישי. כמעט מיד עם כניסתי להריון נעלם לי כל החשק לקיום יחסי מין, וזה לא השתנה עם הזמן. בעלי מאד מבין וסבלני אבל בכל זאת.. יש לי כנראה נפיחות בפות ועם כל מגע קל ואפילו מעט נעים, מופיע מיד גם כאב כך שזה לא ממש כיף... למה? מה ניתן לעשות? זה נשמע תקין? תודה.

07/02/2005 | 10:47 | מאת: ד"ר חגית כהנא

לכשליש מהנשים יש ירידה בחשק המיני עם הכניסה להריון. במקרה שלך יתכן גודש ורידי באיבר המין שגורם לאי נוחות. מצד שני יתכן שגירוי מיני הופך חזק יותר לעומת המצב שלפני ההריון כיון שכלי הדם מלאים יותר בהריון ומגבירים את הגירוי. אני ממליצה לכם להקפיד על מגע אינטימי - ליטופים וכד' ולא לנסות בהכרח חדירה. חשוב לשמור על מגע ותקשורת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו