שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/10/2006 | 20:08 | מאת:

אני בת 21 ולאחרונה קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. היה לי דימום ממש קל שהמשיך יומיים בערך, ואח"כ ששכבתי עוד פעמיים הדימום חזר אחרי כל פעם,במיוחד בבוקר שאחרי זה.חשוב לציין שלא סבלתי מכאבים במהלך הסקס לא בפעם הראשונה ולא לאחר מכן,זה ממש מוזר,זה תקין? חוצ מזה בפעם האחרונה היו לי כאבים לאורך כל הרגליים,לא של מתיחת שרירים,אלא כאבים לא ברורים שנמשכו גם כן עד הבוקר שאחרי.ממה התופעות האלו נגרמות?? האם זה סביר שזו התגובה??

18/10/2006 | 15:14 | מאת: שירה

כל אישה מגיבה בדרכה שלה על קיום יחסים בפעמים הראשונות. יש שמדממות קלות, יש שלא מדממות כלל. יש אפשרות ששרירי הרגליים התכווצו בגלל תנוחות שאינך מורגלת בהן, או אפילו אם היית קצת במתח יתכן שכיווצת מבלי להרגיש את גופך ויום למחרת את מרגישה את הכיווצים באזור הרגליים. הכל אפשרי. על מנת לוודא שהכל תקין ואין מקום לחשש - מציעה לך לפנות לרופא נשים לצורך בדיקה שגרתית (ממילא את זקוקה לבדיקה שנתית משהפכת להיות פעילה מינית). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו