מין והריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/09/2006 | 15:51 | מאת: lilu

אני נשואה מזה שנתיים. עקב בעיה של וסטיבוליטיס (זו לא הבחנה מקצועית אלא אישית שלי מקריאה), בעלי ואני נהנים בעיקר ממין ללא חדירה. לדבריו אין לו בעיה עם זה, הוא מאוד מאוד נהנה מהצורה שבה אני מספקת אותו ומציין את זה בהתלהבות כמעט כל פעם. עכשיו אני בהריון, והחשק המיני שלי ירד מאוד (לגבי עצמי). בכלל בשביל שאני אהנה אני חייבת שהוא יפנק אותי המון לפני, בליטופים ונשיקות כי בשבילי זו "גולת הכותרת", ואין לי חשק ממשי בסקס למטרת סיפוק בלבד. ההנאה האמיתית שלי היא במגע המקדים ולא באורגזמה עצמה. לצערי בעלי כרגע בתקופה לחוצה, מה שאומר שבעוד אני מוצאת את הזמן בבקרים לפנק אותו ולגרום לו להנות (מה שלי גורם המון סיפוק ומאוד מגרה אותי)- לו אין הרבה זמן בשבילי (ובטח לא בבוקר כשהוא ממהר לעבודה). וכשמעמידים לי זמנים ומלחיצים אותי- בכלל אני לא נהנית. זה יוצר חיכוכים בינינו. משום מה בעלי החליט שכל זה בגלל שאני לא נמשכת אליו והוא אינו מגרה אותי (הוא חוזר על זה שוב ושוב), מה שממש לא נכון, אני טיפוס שכל הזמן חייב לגעת לנשק ללטף ולחבק, אני תמיד מחמיאה לו שהוא נראה מעולה, שהוא סקסי וכו'.. (כי כך אני באמת חושבת) בקיצור יש לנו בעיה כי שנינו מוצאים את עצמנו מתוסכלים. הוא בגלל שהוא מרגיש שהוא לא מצליח לגרום לי לגמור בגלל שהוא "לא טוב מספיק" או "מושך מספיק" (מה שכאמור ממש לא נכון!), ואני לא מסופקת כי אין לו זמן סתם לפנק אותי עם המון מגע ולקבל את זה שהאורגזמה זה לא מה שמעניין אותי. (אגב אין לי בעיה פיזית להגיע לאורגזמה). עד כמה זה מוזר שאצלי שיא ההנאה הוא במגע ולא באורגזמה? מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו להבין שהרצון או אי הרצון שלי בסקס לא קשור למידת המשיכה שלי אליו?

17/09/2006 | 15:55 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, מזל טוב על ההריון. משמח לשמוע שהצלחתם להכנס להריון למרות כאבים בחדירה. אני גם שמחתי לקורא שעינוג בין זוגך, בבוקר, לפני העבודה, הוא חלק מחיי המין שלכם. לעתים קרובות יש שינויים מיניים במהלך ההריון, ולכן אני לא רואה את הבעיה בהסבר לבעלך שלא תוכלי להגיע לאורגזמה במהירות שאתם רגילים, אך שזה לא העיקר בשבילך. לא לגמרי ברור מדוע אתם מנסים לקיים יחסים בלחץ של הבוקר, כאשר את יודעת שהוא לא יוכל לתת לך את התשומת לב שאת רוצה כעת (חיבוקים/נשיקות). אינני חושב שזו תופעה נדירה שאישה זקוקה ליותר זמן, ואינה נהנת ממין "תחת לחץ זמן". אז למה לקיים יחסים בתנאי לחץ? המלצתי: להעביר את המין לשעות הערב! מוזר לי שבעלך מקבל ממך מין מהנה ומספק, ומתלונן ש"את לא נמשכת אליו". עוד תוגבות מקהל הקוראות?? ד"ר הופמן

17/09/2006 | 19:53 | מאת: שירה

שלום וערב טוב אני חייבת לציין שערבבת לפחות עשרה נושאים שונים בשאלה אחת, וכמעט כל משפט בשאלתך מעורר בי תריסר שאלות משלי... ראשית, את מספרת שאת סובלת מכאבים בחדירה שמפריעים לך ליהנות מקיום יחסי מין מלאים, ובכל זאת לא ניסית מעולם לטפל בבעיה כי לדבריך, לבעלך "אין בעיה עם זה" (?) אני אהיה מאד כנה וישירה איתך ואגיד לך שבעיניי האדישות שלו תמוהה. זה נחמד שהוא מרוצה מכך שאת מספקת אותו (שוב, מלים שלך) אבל אחרי נישואים של שנתיים - האם הוא לא היה רוצה לראות גם את זוגתו האהובה מסוגלת לקיים יחסי מין מלאים, כוללים חדירה שלו אל תוך גופך, התמזגות של שניכם יחד וכל זאת מבלי שיכאב לך...? כפי שאמרתי - מוזר. כפי שענה לך דר' הופמן לפניי, שכיח שצרכים מיניים של אישה ישתנו בתקופת הריונה, בעיקר בשל ההורמונים אולם גם בשל השינויים בחזות הגוף ובתחושתו. כך שהנושא הזה הוא לגמרי שגרתי כשלעצמו. יחד עם זאת, שוב אני נשארת מבולבלת נוסח ה"בעיה" שלכם בתחום המיני: את מספקת את בעלך כל בוקר (?!) ואילו לו "אין זמן בשבילך" כי הוא מן הסתם ממהר לעבודה, וכך את מעניקה שירותי מין חד יומיים לגבר ממהר, שנשאר מתוסכל כי הוא לא טוב מספיק ולכן לא מצליח לגרום לך לגמור...? סליחה על השאלה אבל מי בדיוק קבע שאתם חייבים לעסוק במין *דווקא* בבוקר ...? חוקקו איזה שהוא חוק חדש ולא עידכנו אותי...? אם בעלך ממהר בבוקר, ואם אין לו זמן כדי להעניק לך את החיבוקים והליטופים והנשיקות שאת רוצה וצריכה - אז מה מונע מכם להעביר את שעות הפעילות המינית שלכם למועד אחר ביום, נניח בערב כשהוא חוזר מהעבודה (לאן הוא ממהר אז ?...) בהנחה שבעלך מסופק מינית (וכך נשמע לפי התיאור שלך), קשה לי מאד להאמין שיש ביניכם חיכוכים על רקע מיני. אם הוא מסופק ממך, והוא יודע שכל מה שאת זקוקה לו הוא יותר *זמן* כדי לפנק אותך, ללטף אותך ולהשקיע בך - - - איפה כאן בדיוק המקור לחיכוכים ?... בהצלחה והמשך הריון קל שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו