כאב בנרתיק בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/08/2006 | 16:02 | מאת: מונה

התחלתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי בערך לפני שנה בערך. בהתחלה היו לי כאבים בזמן החדירה, אבל זה עבר פחות או יותר. בחודשים האחרונים התחיל לי כאב חזק בנרתיק (שריפה או חיכוך) בזמן החדירה וקיום יחסי המין. זה הגיע למצב שאני כבר מפחדת לקיים יחסי מין. מה הגורם לכך? ומה אפשר לעשות? דרך אגב, קראתי באינטרנט שזה עשוי להיות מושפע מגלולות. תודה מראש

24/08/2006 | 16:43 | מאת: שלומית

כדאי שתתייעצי עם רופא נשים, אולי הוא ימצא את מקור הבעיה. קצת בעייתי לאבחן דרך האינטרנט.

26/08/2006 | 07:39 | מאת: שירה

בוקר טוב מונה בדיוק כשם שלא סביר בעיניי לכתוב לפורום באינטרנט ולספר שבזמן האחרון את חשה גירודים בגרון ותוהה מה זה יכול להיות, ככה נראה לי די לא הגיוני לצפות לאבחנה אינטרנטית על גירוד/שריפה/כאבים בנרתיק בזמן חדירה. בקיצור - עליך לגשת לרופא/ת הנשים שלך ולעבור בדיקה כדי לגלות מה הבעיה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו