חוסר חשק מיני של חברתי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/08/2006 | 01:19 | מאת: איש אחד...

שלום רב, אני יוצא עם חברתי מזה כחצי שנה. בחודשיים האחרונים חלה אצלה ירידה דרסטית בחשק המיני (בחודש האחרון לא קיימנו יחסים כלל) הירידה בחשק לוותה בכאב כשניסיתי לחדור (בהסכמתה ועידודה כמובן), מיד עם הכאב הפסקנו את הניסיונות... סיפור רקע: על החברה היה מוטל בחודשים האחרונים עומס נפשי רב מאוד כתוצאה מהלימודים והעבודה... היחסים ביננו מאוד כנים, אנחנו מדברים באמת על הכל בפתיחות המירבית... לצערי הרב מאוד, לא הצלחתי לספק אותה ולגרום לה להגיע לסיפוק, הייתה פעם אחת שהיא הגיעה... ואינני בטוח שזו הייתה אורגזמה במיטבה... נציין דבר נוסף, שבחודשיים האלו היא גם חשה שיש לה פיטריה בנרתיק. היא מתביישת לטפל בזה, אך היא כבר קבעה תור ונקווה לטוב. עלי לציין כי אני לא לוחץ עליה לקיים איתי יחסים היות ואני חושב שזה עלול לגרום להפך הגמור מפתרון... אני נותן לה את המרחב האפשרי על מנת שתוכל להתמודד עם הבעיה הזו. אשמח לעצות ממך לגבי הטיפול בבעיה, חברתי נבוכה מאוד משיתוף רופא כזה או אחר בבעיה ורצינו לדעת האם יש אפשרות לטיפול בה בצורה אחרת... תודה רבה, אם את צריכה עוד פרטים, אשמח לתת...

24/08/2006 | 01:01 | מאת: פנינה

אבל למה אתה קורא לזה חוסר חשק מיני? אם יש לה פטרייה מן הסתם כואב לה והיא לא תירצה לקיים יחסי מין גם אם החשק שלה גבוה במיוחד.

27/08/2006 | 10:17 | מאת: שירה

שלום איש אחד ראשית - לחץ ומתח נפשי בוודאי עלולים להשפיע על החשק המיני, וכנ"ל פטריה נרתיקית שעלולה לגרום ליובש ולכאבים בעת מגע מיני. אבל אני חייבת לציין שיותר ממה שמטריד אותי מצבכם המיני, אני חושבת שמטרידה הגישה הילדותית-משהו של חברתך. איני יודעת בת כמה היא, אבל שים לב שפעמיים בהודעה אחת הזכרת שהיא "מתביישת" לקבוע תור אצל הרופא, או "מתביישת" לערב את הרופא בבעיה שלה.... אני יכולה להבין את המבוכה וההתרגשות המלווים נערה צעירה בעת ביקורה הראשון אצל רופא הנשים, אבל אישה צעירה ובוגרת, שעוסקת בפעילות מינית לא מאתמול (אני מניחה) ו"מתביישת" לפנות לרופא כאשר יש לה פטריה או כאבים - - - בעיניי זו התנהגות מטרידה יותר מהכאבים או חוסר הנוחות ביחסי המין. עליך לעזור לחברתך להבין שרופא הנשים אמור להיות חלק מהחיים שלה כאישה. היא אמורה לפגוש אותו ממילא אחת לשנה גם אם אין כל בעיה רפואית, והתפקיד שלו בין היתר הוא לסייע לה בכל בעיה גינקולוגית שהיא. אין כאן כל בושה, בדיוק כשם שאין בושה לפנות לרופא המשפחה כאשר כואב הגרון או לאורטופד כאשר נתפס הגב. אגב, לטיפול בפטריה נרתיקית לא חייבים להמתין לתור לרופא הנשים, אפשר פשוט לרכוש את התרופה בכל בית מרקחת ללא צורך במרשם רופא אבל זה כבר סיפור אחר... בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו