נטולת רגשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/08/2006 | 11:59 | מאת: שלי

שלום, בת 47 אם לשני בוגרים, עקב חרדות מטופלת בכדור ציפרלקס וגם ע"פי בדיקות דם שביצעתי אני מתקרבת לגיל המעבר שזה מטבטא באי יכולת להיכנס להריון אבל המחזור עדיין תקין. הבעיה שלי שאני נעשתי נטולת רגשות בזמן סקס או סתם חיבוק או נשעקה אפע"פ שאני מאוד אוהבת ויוזמת אבל לא נהנת . יש לי חבר שמאוד מבין ומנסה לעשות הכל ובכל מיני שיטות אבל אני לא מרגישה כלום וקשה לי מאוד להגיע לאורגזמה. השאלה היא האם יתכן שאלו תופעות של גיל המעבר או כדור ציפרלקס שאני לוקחת מעל חצי שנה ? מה לא בסר איתי? אבקש את יעוצכם. בתודה שלי

13/08/2006 | 11:43 | מאת: שירה

שלום שלי אחת מתופעות הלוואי של תרופות נוגדות חרדה ודיכאון היא השפעה על התחום המיני. תיתכן חוסר יכולת להגיע לאורגזמה (או שעלול לקחת זמן ממושך בהרבה מכרגיל), וכמו כן - בהחלט תיתכן תחושה של עירפול מסויים בתחושותייך, וכך את יכולה להרגיש את מה שאת מכנה "נטולת רגשות". מציעה לך לפנות לרופא המטפל שלך ולבקש החלפת התרופה. לגבי השפעות גיל המעבר, פני לרופא הנשים שלך והתייעצי איתו מה אפשר לעשות על מנת לשפר את המצב (אולי טיפול הורמונלי יעזור). כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו