גיוון בחיי המין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/08/2006 | 14:30 | מאת: גלי

שלום רב, אנו נשואים מזה 21 שנים . מחפשים גיוון בחיי הנישואין, בן זוגי מעוניין להכניס שותף או שותפה. אני לא מוכנה בשום פנים ואופן להכניס שותף/פה שלישי/ת למיטה זוגית. ניסינו להחיות את חיי המין שלנו בעזרת ויברטור אך זה עדיין לא מספק. אשמח לקבל עצות. גלי

02/08/2006 | 14:18 | מאת: רוני

לא ממליץ על הכנסת שותף/ה למיטה נסו ללכת לסדנת טטנטרה ולהבין את המין בדרך אחרת...

04/08/2006 | 09:58 | מאת: שירה

שלום גלי הדיעה שלי בנושא שלישיות/רביעיות וקבוצות כדורגל היא קצת שמרנית אני חוששת. אני חושבת שמין זו הדוגמא האולטימטיבית לאינטימיות, ולא נראה לי שאפשר באמת להשיג אינטימיות עם כמות משתתפים העולה על שניים. כך שאני באופן אישי לא הייתי ממליצה על צירוף משתתף נוסף למיטתכם ולחייכם. סדנת הטנטרה שהמליץ רוני היא בהחלט אפשרות אחת מני רבות (עשי חיפוש בגוגל ותוכלי למצוא הרבה אינפורמציה בנושא). שנית, יש חנויות מין שונות המציעות מגוון "צעצועים" חוץ מהויברטור המוכר והידוע, אולי שווה לכם לקפוץ ביחד ולראות מה מוצא חן בעיניכם ? איני מכירה ואיני יכולה להמליץ על כל החנויות הקיימות, אבל חנות אחת בה ביקרתי ולטעמי היא חמודה להפליא נמצאת בנמל ת"א והיא מיועדת לנשים, שמה Sisters ואם יש לך שעה פנויה כדאי לך לקפוץ ולראות מה יש להם להציע. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו