רטיבות יתר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/07/2006 | 21:18 | מאת: רויטל

שלום, בת 47 , התחלתי גיל המעבר . הבעיה הגדולה היא שכבר בהתחלת הסקס אני מאוד רטובה דבר שגורם לאי הנאה מיחסי המין ולא מרגישה את החדירה ולא יכולה להגיע לאורגזמה. האם יש טיפול לזה? אודה לתשובתך רויטל

16/07/2006 | 08:23 | מאת: רוני

רוויטל רוב הנשים בגיל המעבר דווקא מתלוננות על יובש. עדיף מאוד לקיים יחסי מין כשיש רטיבות המגע המיני לא מושפע מהרטיבות כי אם מגירוי הדגדגן והנרתיק עבודה מקדימה וגירוי מתאים יביאו לתוצאה מופלאה... היי שמחה בחלקך !

17/07/2006 | 10:20 | מאת: שירה

שלום רויטל, רוני עשה כבר את רוב העבודה עבורי עם תשובתו הנכונה, אני רק אוסיף טיפ-טיפה: רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי של הדגדגן ולאו דווקא מהחדירה, כך שהעובדה שאת לא מרגישה את החיכוך בחדירה לא אמורה לכאורה להשפיע על יכולתך להגיע לאורגזמה. מציעה לך קודם כל לפנות לרופא כדי לשלול בעיה גופנית (אולי בריחת שתן ?) ואם הכל תקין מבחינה פיזיולוגית - פשוט להחזיק מגבת קטנה ליד המיטה ולהתנגב ברגע שכמות הנוזלים עוברת את הקו האדום מבחינתך. הספיגי את הנוזלים, והמשיכי. המשך יום שקט שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו