הורמונים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/06/2006 | 20:02 | מאת: לילי

ברצוני לדעת האם חוץ מגלולות למניעת הריון ישנו איזשהו תכשיר למניעת שיעור יתר (לא,הסרת שיער בלייזר)לדוגמא: הגברים ששואפים לשנות מיניותם ולוקחים גלולות המכילות הורמונים נשיים מצמיחים שדיים והופכים משעירים להרבה פחות שעירים-האם גם נשים יכולות לקחת גלולות המכילות כמות גבוהה של הורמונים נשיים על מנת להפחית את רמת השיעור??

19/06/2006 | 08:41 | מאת: שירה

שלום לילי לא מטפלים בנשים בהורמונים כשיטה להסרת שיער.... אין הגיון בהעמסת הורמונים על הגוף (כאשר אין כל סיבה רפואית דהיינו - חוסר איזון הורמונלי) רק כדי לחסוך את הצורך לטיפולים קוסמטיים. יש בוודאי טיפול הורמונלי לנשים הסובלות משיעור מיותר, כאשר תופעת השיעור המיותר נגרמת בשל חוסר איזון הורמונלי ומינון גבוה במקצת של הורמונים גבריים. הטיפול המוכר והותיק ביותר הוא בגלולה בשם "דיאנה" (אשר משמשת גם כגלולה נגד הריון), שבין יתר סגולותיה היא מטפלת בשיעור יתר ובאקנה. המשך שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו