חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/06/2006 | 00:24 | מאת: sasha

שלום רב! אני בת 24 נשואה עם ילד. אני חיה חיי אושר עם בעלי, טוב, עד ה100% חסר דבר אחד. אני חושבת שיש לי חשק מיני מוגבר, ואינני יודעת מה לעשות עם זה! אנו מקיימים יחסי מין פעם או פעמיים בשבוע ואני מרגישה שזה מעט בשבילי. מה לא בסדר איתי. תעזרו לי בבקשה כי סבל נפשי שאני חשה מדי לילה אחרי שבעלי נרדם כבר נהיה בלתי נסבל. תודה מראש

08/06/2006 | 09:27 | מאת: שירה

סשה יקרה, ראשית - בואי אני אנסה לעזור לך לשים את הדברים בפרופורציות טיפ טיפה יותר הגיוניות. אני לרגע לא מנסה לבטל את המצוקה שלך, אבל את מדברת על "סבל נפשי בלתי נסבל" (אני מצטטת מדברייך) ומתייחסת למה...? לעובדה שיש לך חשק מיני גדול משל בן זוגך. שימי לב - *סבל נפשי בלתי נסבל" ! אני חושבת שבתור התחלה, היה ראוי שתרכיבי משקפיים קצת שונים כדי להסתכל מבעדם על ה"בעיה" שלך. נשים רבות, רבות מאד אפילו, מתמודדות עם מצוקה הנגרמת בשל היעדר חשק מיני (את מוזמנת להציץ בשאלה שרשומה מתחתייך בעמוד זה ממש). יש לך גם אפשרות לבחור להגיד לעצמך ששפר עליך גורלך ואינך נדרשת להתמודד עם בעייה של ליבידו לא קיים. ה"סבל הנפשי הבלתי נסבל" שאת חווה הוא בחירה שלך ובידייך היכולת לא להגדיר אותו כך ולא לחוות אותו כך. לגבי פתרון ? הפתרון הוא פשוט מאד. אם בעלך לגמרי לא מעוניין במין מעבר לפעם-פעמיים בשבוע, ואני מתכוונת לכך שהוא גם לא מעוניין לספק אותך מבלי לקיים יחסים מלאים (אוננות, אוראלי), יש לך אפשרות לספק את עצמך, או בעבודת ידיים או בעזרת ויברטורים למיניהם. אגב, בהחלט יכול להיות שאם בעלך יראה שאת רוכשת ויברטור ומתחילה להשתמש בו, הוא יתחיל להפגין עניין יותר גדול במין, ולו בגלל החשש (המשעשע) שגברים רבים חשים מהשימוש של בנות הזוג שלהם בויברטורים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו