הפרשות-?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/06/2006 | 13:14 | מאת: שואלת

יש לי כבר כמה זמן הפרשות שקופות מהנרתיק, לעיתים דביקות, קצת קשה לתאר :-) מה זה יכול להיות? ההפרשות חסרות ריח.

04/06/2006 | 16:02 | מאת: שירה

שלום שואלת נרתיק בריא אינו איבר יבש, וטבעי שיהיו בו הפרשות שקופות במידה כזו או אחרת (לכן יש נשים שמעדיפות להשתמש בתחתוניות על בסיס יומיומי). כל זמן שמדובר בהפרשות שקופות ונטולות ריח, יש להניח שמדובר בהפרשה תקינה ובריאה מהנרתיק. במידה וההפרשות ישנו צבע או מרקם, וכמובן אם יתלווה גם ריח לא נעים או גירודים ותחושות לא נעימות - עליך לפנות לרופא נשים כדי לבדוק מה מקור התופעה. אגב, יש נשים שבתקופת ימי הביוץ שלהן חשות שיש שינוי בהפרשות, הן בכמות (שהופכת גדולה יותר באותם ימים) והן בצמיגות. המשך שבוע נעים שירה

08/06/2006 | 12:57 | מאת: שואלת

תודה שירה, עזרת לי :)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו