כניסה להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/05/2006 | 11:21 | מאת: שני

אני בת 24.5 אנו מנסים להכנס להריון כבר שנה וחצי, אתמול היתי אצל רופאת משפחה והיה לחץ דם גבוה 160/100 האם זה מקשה על נסיונות להכנס להריון?

04/06/2006 | 08:45 | מאת: שירה

שלום שני ראשית - איני רופאת משפחה. שנית, לא ממש ברור לי מדוע לא שיתפת את רופאת המשפחה שלך באותו הרגע, היא היתה משיבה לך מיד על השאלה. ממליצה לך מאד לשתף אותה בכוונותיך להיכנס להריון, יש בדיקות שרצוי לבצע *לפני* הכניסה להריון והיא תוכל להסביר לך עליהן במפורט. אישית, לא ידוע לי על קשר בין ל"ד גבוה לבין קושי להיכנס להריון אבל כפי שאמרתי - אני ממש לא רופאה. אני מקווה שאת מטפלת בבעית לחץ הדם שלך, לא רצוי להשאיר את המצב ללא טיפול מתאים. בהצלחה ושבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו