בנושא כניסה להריון ? ומגע חיצוני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/05/2006 | 08:08 | מאת: עינב

הבנתי מימה שאמרו לי שיש סכוי להיכנס להריון מאפילו שזרע אחד נימצא ליד איבר המין של האישה האם זה נכון? ואם מאחר המחזור ביומים שלוש אני צריכה לידאוג? או לחכות קצת ואז לעשות בדיקה? וכמה ימים אני צריכה ליספור מזמן המחזור כדי לדעת מתי יהיה לי חדש 30 נכון ?. ומה אני צריכה לעשות אם ניכנסתי להריון ? .. אשמח עם תענו לי .. תודה ..

31/05/2006 | 09:24 | מאת: שירה

עינב בוקר אור לא ציינת את גילך, אבל אני מניחה שאת צעירה ומכאן נובע חוסר הידע הבסיסי וההיכרות הלא-מספקת עם גופך. אם תעשי חיפוש בגוגל ל"מחזור חודשי" או "הריון" - תוכלי למצוא מידע רב שבוודאי יענה על שאלותייך. מלבד זאת, הייתי מציעה לך לגשת לחנות ספרים ולעיין בספרי הדרכה מינית, בקשי מהמוכרת את הספר הכי בסיסי ומפורט. אם את חשה בושה או מבוכה (למרות שממש אין סיבה אבל אני מבינה שזה עלול לקרות), את תמיד יכולה להתנהג כאילו את רוכשת את הספר כמתנה למישהי (פשוט בקשי פתק החלפה בקופה... :-) ) הנה מספר קישורים שמצאתי באינטרנט בנושאים עליהם שאלת: http://yachad.snunit.k12.il/upload/adolescence5/gen.html http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=7720&rel=1 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F את הכי חשוב שמרתי לסוף: אנא קבעי תור בהקדם לרופא נשים והתאימי לעצמך אמצעי מניעה. אין שום סיבה שתיכנסי להריון לא רצוי בעידן זה, בו יש מגוון רחב של פתרונות זמינים וזולים כדי להימנע מהסיטואציה הלא נעימה הזו. אל תסמכי על שיטות טבעיות למניעת הריון ואל תניחי שמכיוון שבן זוגך "גומר בחוץ" או לא חודר אליך ממש/עד הסוף/רק חצי - את מוגנת מפני הריון, כי את ל-א. הדרך היחידה להימנע מהריון היא לא לקיים מגע מיני כלל, חלקי או מלא. הדרך הכי בטוחה להימנע מהריון וכן לקיים יחסים, היא לקיים יחסים עם אמצעי מניעה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו