עזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/05/2006 | 15:16 | מאת: שרונית

אני בחורה בת 36 אמא לשתיים הייתי רוצה לדעת האם יש תכשיר או עזרה חיצונית שיכול לעלות את הגירוי המיני של האישה לי ולבעלי יש חיי מין טובים אבל אני מרגישה שהייתי רוצה קצת יותר אבל אני מרגישה כי אני עייפה מידי מה ניתן לעשות בבקשה עזרה

04/06/2006 | 08:39 | מאת: שירה

בוקר טוב שרונית באופן כללי, אין ממש תכשירים רפואיים המיועדים להגברת החשק המיני בקרב נשים. (אני לא מדברת כמובן על כל מני פרסומות בעיתונות על תכשירים צמחיים ואחרים - אלא רק על תכשירים רפואיים.) ככל הידוע לי, יש תכשיר על בסיס ההורמון טסטוסרון המיועד בעיקר לגברים בשם אנדרוג'ל (למריחה על העור) אבל הוא מיועד בעיקר למקרים בהם יש חוסר הורמונלי כלשהו, כך שבכל מקרה יהיה עליך לפנות לרופא הנשים שלך, שיבצע בדיקה ויעריך את מצבך הגופני. במידה והוא יתרשם שאכן יש חוסר איזון הורמונלי כלשהו, יתכן שהוא ירשום לך את המרשם הנ"ל. את כותבת שאת עייפה מדי וכשאני קוראת שאת אמא לשתיים אני יכולה בהחלט להבין את התלונות של עייפות. יתכן שהדרך להעלאת החשק המיני לא טמונה דווקא בפתרונות "קסם" כמו ג'לים כאלה ואחרים, אלא ניסיון לחשוב איך לארגן את סדר היום שלך באופן כזה שישאיר לך קצת זמן פנוי למנוחה, להתרעננות, וכמובן גם ישאיר לך ולבן זוגך זמן פנוי עבור שניכם כדי ליהנות האחד מהשניה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו