הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/05/2006 | 13:45 | מאת: ק

שלום,הפסקתי את הגלולות אחרי 5 שנים ברציפות האם זה גורם לעצבים,חוסר סבלנות דיכאון,השמנה?כי זה מה שקורה לי ואני נורא מפחדת,האם זה יעבור?או אולי זה לא מזה וזה סתם הרגשה

28/05/2006 | 08:27 | מאת: שירה

בוקר אור איני רופאת נשים וזהו אינו פורום גינקולוגיה, לכן התייחסי לתשובתי כתשובה לא "מקצועית" אלא מבוססת על ידע אישי בלבד. יתכן שתרגישי תופעות מסויימות לאחר הפסקת גלולות, ברוב המקרים מדובר על תופעות שמזכירות את התחושה של הימים שלפני קבלת המחזור (תסמונת קדם ווסתית), אבל חריג בעיניי שהן תהיינה קיצוניות או שתימשכנה יותר ממספר ימים בלבד. אם את ממשיכה להרגיש את התופעות הללו, ואם הן בעצמה כה גדולה - ממליצה לך לפנות לרופא נשים שיערוך בירור ויראה האם יש סיבה הורמונלית או אחרת לקיום התופעות שאת מתארת. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו