שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/05/2006 | 12:01 | מאת: מעיין

שלום רב, יש לי בעיה של צניחת שד בצד ימין ובבדיקת שד שעשיתי בעקבות זאת הכול היה תקין. רציתי לדעת האם יכול להיות קשר כלשהו לרפיון שרירים בשד והאם יש מה לעשות (מלבד ניתוח) או פשוט לחיות עם זה?

17/05/2006 | 13:57 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! עמדת השדיים תלויה בעיקר ברקמות תמך בשד, ביניהם שרירים, ובגודל/משקל השד. אנחנו מצפים לחוסר איזון (סימטריה) בגוף. זה יותר בולט בשדיים, אך גם באוזניים, עיניים, אורך גפיים וכו'. אינני מכיר תרגילי שרירים שישנו את עמדת השדיים, אך פיתוח של שרירי החזה, בעיקר הפקטורליס, יבליט את השד. מקווה שתרמתי. ד"ר הופמן

17/05/2006 | 21:56 | מאת: מעיין

לד"ר רוברט הופמן, רב תודות על המענה המהיר והענייני,,, ישר כוח!!!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו