העדר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/05/2006 | 13:16 | מאת: גלי

אני נשואה כ 5 שנים ואם לשני ילדים מאז שאני זוכרת את עצמי לא גיליתי עניין מיוחד במין אך בשנת החברות הראשונה עוד נהנתי ממין. כיום 5 שנים לאחר החתונה אין לי שום חשק לקיים יחסי מין כלל . מערכת היחסים שלי עם בעלי בשנים האחרונות התדרדרה על בסיס זה היות ובעלי טיפוס מיני מאוד והפער בין הרצון שלו (שלא מסופק כלל לטענתו)לבין חוסק החשק שלי גורם להמון בעיות בחיי הנישואין. כיום תדירות יחסי המין שלנו עומדת על פעם פעמיים בחודש והאקט עצמו לוקח מספר דקות היות ואני לא משתפת פעולה. בעלי דורש שנלך ליעוץ . ואףמאיים לפרק את הנישואין . היות ולטענתו אין הוא יכול להמשיך מה לעשות??

07/05/2006 | 12:09 | מאת: שירה

גלי שלום לא ציינת האם את נהנית מהמגע המיני באותן פעמים בודדות בהן אתם כן מקיימים יחסים. אם אינך נהנית במיוחד, יש להניח שזו סיבה מספקת כדי לדחות את קיום היחסים ולהסתפק בפעם-פעמיים בחודש (אחרי הכל - מי מאיתנו מעוניין להרבות בפעילות שאינה גורמת לו הנאה ?...) לכן לדעתי, כיוון המחשבה צריך להיות להגביר את ההנאה שלך מיחסי המין, ולהפוך את כל המגע המיני לחוויה כה מענגת עד שאת בעצמך תרצי לעסוק בה כמה שיותר (במגבלות חיי היומיום כמובן), כי מטבע הדברים אני מניחה שלא תרצי למנוע מעצמך חוויות מהנות ומענגות. אני חוזרת על שאלותיי - האם את נהנית מהמגע המיני איתו ? האם את מגיעה לאורגזמה ? ואם לא - האם את מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות ? אם תרצי להוסיף את הפרטים החסרים הללו, אשמח לנסות לעזור. שירה

07/05/2006 | 18:07 | מאת: גלי

לשאלתך . אני לא מתה על זה . נחמד לי כל הסיפור ולא יותר . לא גומרת במגע המיני . קשה לי לגמור גם ככה . לא ניסיתי לאונן לבדי על מנת לגמור . זהו . גלי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו