אי הנאה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2006 | 14:27 | מאת: הילה

שלום , אני וחברי מקיימים יחסי מין מוגנים מזה 5 חודשים מינימום פעם בשבוע. בהתחלה זה כאב לי ממש (יש לציין שטמפון לא יכולתי להכניס לפני איבוד הבתולין שלי) וכעת לפעמים כואב לי בעת החדירה ולפעמים לא . העניין הוא כשגם שלא כואב לי אני פשוט לא נהנית מזה ולא מגורית ממש ואין לו בעיה של גודל או עובי אז אני לא יודעת ממה זה נובע, אני עיזרו לי תודה.

17/04/2006 | 09:14 | מאת: שירה

הילה שלום את מציינת שלפני כן לא יכולת להחדיר טמפון בגלל הכאב, כך שאני משערת שהיה מדובר בכאב גדול ובחוסר נוחות רבה. כעת הגעת למצב של כאב לעתים. לגוף יש נטייה לזכור את הכאב, כדי להזהיר אותנו מפניו להבא. מטבע הדברים כאב הוא לא דבר רצוי, ואם הגוף זוכר שכואב לו, הוא מנסה למנוע ממך לחזור על פעולה שידועה כגורמת כאב. כפי הנראה, יידרש עוד זמן מה בטרם הגוף שלך יוכל להשתחרר מהזיכרון של הכאב, ומעבר לזמן - תידרש הרבה מאוד הנאה כדי שתמחק את זיכרון הכאב. לשם כך, הייתי מציעה לך להתמקד פחות בחדירה והרבה יותר בכל מה שמסביב במהלך קיום יחסי המין. התמקדו בכל האזורים בגופך שגורמים לך הנאה, דאגו לכך שתהיי מאוד מגורה ושהחוויה כולה תהיה מאוד מענגת מבחינתך. בעת החדירה, השתמשו בחומר סיכה (ג'ל על בסיס מים) כדי להקל על החדירה וכדי שלא יהיה שום סיכוי לכאב כלשהו. אחרי פעמים ספורות כאלה, הגוף שלך יקבל את המסר הברור שהחדירה לא רק שלא כואבת, אלא אף מהנה ונעימה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו