פיטמות שקועות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2006 | 15:57 | מאת: א.ג

יש לי בעיה בחזה.. הפטמות שלי שקועות.. אין לי פיטמות רגילות.. החלק העומד של הפטמה אינו קיים שאצלי.. זה נורא מפריע לי.. האם יש מה לעשות עם זה??

16/04/2006 | 08:30 | מאת: שירה

בוקר טוב ראשית, בוודאי שאת חייבת לפנות לרופא כדי שיבדוק את השדיים שלך ויראה האם באמת קיימת בעיה של ממש. במידה ואכן ישנה בעיה, ישנם פתרונות קוסמטיים (ניתוחים פלסטיים) שפותרים את העניין. אין לי אפשרות להמליץ על מקום כזה או אחר, אבל את יכולה לערוך חיפוש באינטרנט תחת המילים "ניתוחים פלסטיים" ולהתחיל להתעניין. אבל שוב - לא לפני שאת פונה לרופא שלך כצעד ראשון. יכול להיות שהמצב אינו נורא כפי שזה נדמה לך ? שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו