מין אוראלי /אנלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2006 | 08:36 | מאת: לי

האם מין אוראלי בפי הטבעת הוא לא בריא לשני הצדדים? והאם ביצוע מין אוראלי בפי הטבעת ולאחר מכן מין אנאלי (עם קונדום) הוא לא בריא מבחינת כך שבביצוע פעולה זאת יכולים להיווצר חתכים מהחיכוך ואז יש מגע עם הרוק של בן הזוג בגלל המין האוראלי שהיה מלפני?

15/04/2006 | 18:52 | מאת: שירה

שלום לי מטבע הדברים, פי הטבעת אינו אזור נקי מחיידקים (נכון, אף אזור בגופנו אינו נקי לגמרי מחיידקים, אבל כפי הנראה בפי הטבעת נוכל למצוא חיידקים שלא נמצאים על כפות הידיים, למשל). מתוך התשובה הזו, אני מניחה שאת יכולה להסיק בעצמך את המשמעויות של "רימינג" (ליקוק פי הטבעת). בוודאי שאם חשוב לך, אפשרי להתקלח היטב לפני כן ולנקות באופן מיוחד את האזור עם מים וסבון כדי לחטא ככל שאפשר את המקום. לגבי שימוש בקונדום ביחסי מין אנאליים, כפי שחזרתי והסברתי פעמים רבות - הכלל הוא בדיוק אותו כלל כמו ביחסי מין ואגינליים: אם מדובר בבני זוג מונוגמיים אין צורך בקונדום, אבל אם מדובר בבני זוג מזדמנים או בבני זוג חדשים שההיסטוריה המינית שלהם לא ידועה לנו - יש בהחלט להקפיד על קיום יחסים עם קונדום בלבד. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו